Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ψυχωμένο το Ελληνικό, έβαλε φωτιά στην ουρά του 2ου ομίλου!!! (Videos)




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η Αναγέννηση Ελληνικού σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 1-0!

Με αυτή τη νίκη του Ελληνικού και σε συνδυασμό με το "διπλό" της Αετορράχης μέσα στην Κοσμηρά η ουρά της βαθμολογίας έχει πάρει φωτιά και στην επικίνδυνη θέση για υποβιβασμό μπήκε και η Κοσμηρά. Ο Βοτανικός γνώρισε μια ήττα που λογικά δεν θα την είχε στο πρόγραμμα και βρίσκεται προς το παρόν εκτός πεντάδας. Αχίλλειος πτέρνα η αμυντική του λειτουργία, αφού το γκολ που δέχεται και μια ακόμη ευκαιρία που κάνει το Ελληνικό είναι από κλέψιμο της μπάλας.




Στο πρώτο ημίχρονο το Ελληνικό προηγήθηκε πολύ νωρίς. Στη συνέχεια ο Βοτανικός πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και το Ελληνικό περίμενε τις αντεπιθέσεις για να χτυπήσει. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο παθιασμένοι, καθώς δεν ήταν λίγα τα τάκλιν και οι σκληρές μονομαχίες που κέρδισαν, ώστε να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα . 









Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 4΄ κλέψιμο του Κουτσογιάννη από τον Κωνσταντή, παίρνει τη μπάλα ο Γιάννουλης Α., πασάρει στον Κουτσογιάννη που με σουτ στην απέναντι γωνία ανοίγει το σκορ. 



Στο 12΄ ο Κοκκιάδης εκτελεί φάουλ, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία. 



Στο 25΄ πολύ δυνατό απευθείας φάουλ του Ρομποτή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Μόσχος.



Στο 37΄ τετ-α-τετ του Μπισέλα με τον Μόσχο, νικητής ο  γκολκίπερ του Ελληνικού.

Λήξη ημιχρόνου

Στο 69΄ ο Κουτσογιάννης μπαίνει στην περιοχή και ο Μπαρέκος που πέφτει κόβει τη μπάλα με το χέρι, δικαίως φωνάζουν οι γηπεδούχοι. 





Στο 76΄ φάουλ του Τσίφτση, σουτ του Λέζου, η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Κύρκου και πάνω στη γραμμή σώζει ο Κουτσογιάννης.



Στο 80΄ ο Μπεσοπουλος Θ. κλέβει τη μπάλα και κάνει βαθιά μπαλιά με στόχο τον Κωνσταντή, αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον Ζώτο Κ. δεν μπορεί να τον νικήσει. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και εδώ για πέναλτι στο τάκλιν του γκολκίπερ των ερυθρόλευκων, αλλά δεν έχουν δίκιο.



Στο 85΄ παράλληλη μπαλιά του Λέζου από δεξιά, σουτ του Ποζιόπουλου, σωτήρια επέμβαση του Μόσχου στη γωνία του.



Στο 89΄ ο Κοκκιάδης βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.





ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Μόσχος, Μποζέλλα, Οικονόμου, Κύρκος, Μπεσόπουλος Ν. (Σταυριανίδης 86΄), Μπεσόπουλος Θ., Γιαννούλης Α., Κουσουρής (Κωνσταντής 46΄), Κουτσογιάννης, Τσιάβος (Γιαννούλης Α. 60΄), Κολιούσης

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Ζώτος Κ., Λέζος, Τσακανέλης (Ποζιόπουλος 52΄), Κωνσταντής, Μπαρέκος, Τσίφτσης, Κωστάκης (Λεπίδης 46΄), Διαμαντής (Ζώτος Γ. 46΄), Μπισέλας, Ρομποτής, Κοκκιάδης


















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου