Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πολλές φάσεις για αδιάφορο ματς στο Πέραμα!!!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική υποδέχτηκε το Βελισσάριο και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, σε ένα ματς που μόνο αδιάφορο δεν αποδείχτηκε βάση φάσεων!

Στο 3΄ σουτ του Μπιστιόλη, αποκρούει ο Παίδαρος. Στο 11΄ φάουλ του Τζάλλα γλύφει το δοκάρι. Στο 24΄ και στο 29΄ σουτ των Μπάρκα και Μαργώνη μπλοκάρει ο Μάντζιος. Στο 36΄ σουτ του Μπάρκα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, η μπάλα παίζει περίεργο παιχνίδι καθώς χτυπάει και στο απέναντι δοκάρι χωρίς να μπει στο τέρμα, αλλά ο Ζήσης από κοντά κάνει τελικώς το 1-0. Κεφαλιά του Ζαμπέτα σε φάουλ του Στάθη, αποκρούει ο Παίδαρος. 

Στο 48΄ σουτ του Μπάρκα στο δοκάρι. Στο 63΄ δοκάρι για το Πέραμα σε κεφαλιά του Τσάμου, στην επαναφορά ξανά κεφαλιά από τον ίδιο, σε κόρνερ βγάζει ο Μάντζιος. Στο 73΄ πέναλτι σε ανατροπή του Ασωνίτη και ο ο Πανίδης που το εκτελεί κάνει το 1-1. Στο 78΄ σουτ του Παπαδόπουλου, αποκρούει ο Μάντζιος. Στο 79΄ ο Μπάρκας με ωραίο στοπάρισμα και πλασέ από αριστερά διαμορφώνι το 2-1. 


Πέραμα: Παίδαρος, Διονάτος, Τζάλλας, Στόλης, Ντόβας, Τσάμος (69΄ Τσίκας), Ζήσης, Παπαδόπουλος, Μπάρκας, Μαργωνης (90΄ Καραγιαννης), Πεχλιβάνης.


Βελισσάριο: Μάντζιος, Τσακανικας, Ασωνίτης, Πανίδης, Αλεξίου, Ζαμπέτας (85΄ Στασινος), Χατζης, Νάνος, Μπιστιόλης, Στάθης (69΄ Κατσούδας), Μπαλαντανης.
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου