Κυριακή 9 Απριλίου 2017

"Θύελλα" η Κρανούλα!!!




Στο γήπεδο Κρανούλας η τοπική Δόξα φιλοδώρησε με 5 τέρματα την Θύελλα Ελεούσας και παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Α΄ Ερασιτεχνικής!

Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Γκέκα από κοντά, μετά από σέντρα του Τσιρογιάννη. Στο 21΄ ο Πασχάλης Ε. ανατρέπει τον Τσιρογιάννη μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Νάσιος για το 2-0. Στο 28΄ ο Μαρμούτας κάνει το σουτ, μετά από σέντρα του Γιώτη, αποκρούει ο Σταυρόπουλος. Στο 42΄ ο Νάσιος πήγε να κρεμάσει τον Γεωλδάση από πολύ μακρυά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Στο 69΄ ο Ριστάνης με σουτ, έπειτα από σέντρα του Μαρμούτα κάνει το 3-0. Στο 72΄ ο Σταυρόπουλος απέκρουσε σουτ του Οικονόμου Π.. Στο 73΄ μακρινή μπαλιά του Χαμπίμπη που βρίσκει το Γκέκα κι αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ κάνει το 4-0. Στο 90΄ φοβερή ετέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη για το τελικό 5-0. 


ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Σταυρόπουλος, Μαρμούτας, Ηλίας(60' Ριστάνης), Παππάς, Νάσιος(74 Τσουμάνης Π.), Καρυπιάδης, Τσουμάνης Δ., Χαμπίμπης(81' Τσιόκας), Γκέγκα, Τσιρογιάννης, Καραφλιάς


ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ: Γεωλδάσης,Γιώτης, Πότσης, Οικονόμου Γ., Σοκορέλης(46' Οικονόμου Π.), Πασχάλης Χ., Ταχίρι-Μπαιραμπάς, Κωνσταντινίδης, Σοφιας(77' Μαμακής), Νούγιας, Πασχάλης Ε.















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου