Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πέρασε τα Γρεβενά, οδεύει προς Καστοριά!!!




Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. ο Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Ηπείρου Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. Γιάννινα φιλοξένησε τον Πύρσο Γρεβενών και επικράτησε με σκορ 2-1!

Νίκη-πρόκριση για τον Π.Α.Σ. που θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την ομάδα της Καστόριας.

Στο 15΄ και στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ των Παπαμιχαήλ και Μποζιάρη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 37΄ ο Αλεξίου σέντραρε και ο Παπαδόπουλος Ε. από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 45΄ ο Μπλάντος σεντράρει, η μπάλα βρίσκει στον Ζήκο που με αυτογκόλ κάνει το 1-1. 

Στο 50΄ σουτ του Παπαδόπουλου Ε., απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο 73΄ κεφαλιά του Κυριακίδη, έπειτα από σέντρα του Φετσάνη, αποκρούει ο Παπαιωάννου. Στο 78΄ ο Αλεξίου ανατρέπεται εντός περιοχής και ο Ψαρράς Ι. εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 2-1. 


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Λαμπίρης, Κιτσάκης (46' Παπαδόπουλος Κ.), Ζήκος, Βλαχόπουλος (Γιωτάκης 46΄), Μούτσιος, Αλεξίου, Ψαρράς Ν., Παπαδόπουλος Ε. (63' Τσούνης), Λιάσος, Τάτσης


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Παπατσάνης, Λιούρας (Αγκάστρα 83΄), Λάλος, Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Μποζιάρης, Χερίδης (Καλαιτζίδης 89΄), Μπιζιώτας, Χανταβάς, Παπαμιχαήλ (Φετσάνης 70΄), Μπλάκος















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου