Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Φιλί ζωής για την Κοσμηρά!!!




Στο γήπεδο Κοσμηράς η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Παντελεήμων Δροσοχωρίου και επικράτησε με σκορ 2-1!

Αυτή η νίκη δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Κοσμηράς που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το Δροσοχώρι με δυο σερί ήττες βρίσκεται πλέον εκτός της ζώνης των πλει οφ, καθώς το προσπέρασαν η Δαφνούλα και ο Βοτανικός. 

Στο 2΄ ο Κώστας σεντράρει από δεξιά και ο Ζάραγκας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την Κοσμηρά. Στο 68΄ κεφαλιά του Άμρο Π. απέκρουσε ο Πλατής. Στο 73΄ σουτ των Κολιού και Καραπαπά δεν μπορούν να καταλήξουν στα δίχτυα και διώχνουν οι αμυντικοί της Κοσμηράς πάνω στη γραμμή. Στο 79΄ ο Σίδερης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 85΄ ο Σίδερης εκτελεί πέναλτι, αλλά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κάτσιου. Στο 93΄ ο Καραπάπας όμως είναι εύστοχος σε πέναλτι για το Δροσοχώρι και διαμορφώνει το τελικό 2-1. 


ΚΟΣΜΗΡΑ : Πλατής, Σούλτος, Ρούμπος, Βασιλείου Δ. (Γεωργιου 77΄), Βραζιτούλης, Πάτσης, Τζούμας, Βασιλείου Α., Ζάραγκας, Κώστας (Αποστολάκης 88΄), Σίδερης (Κακογλέπης 90΄)

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Δήμος (Νάκος 66΄), Ζιώγας, Θεοχάρης, Μελιγγιώτης Η., Άμρο Π., Κολιός, Τσαπαρλής, Μελιγγιώτης Ι., Καραπαπάς, Α΄μρο Χ. 

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου