Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Γιάννενα W.F.C. : Έκαναν το δυο στα δυο, 2-0 κέρδισαν τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων


Δυο στα δυο για τη γυναικεία ομάδα των Γιάννενα W.F.C., που επικράτησε με 2-0 τ ου Ατρόμητου Ζαρουχλέικων, ενώ είχε πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα!

Στο 4ο λεπτό διπλή ευκαιρία της Καιτατζή, δεν μπόρεσε να κερδίσει την Πέττα. Στο 10΄ μεγάλη ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες, σουτ της Καμπούρη, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 14΄ κεφαλιά της Καιτατζή δεν βρήκε στόχο, όπως και σουτ της Κουτσούρη στο 17΄. Στο 19΄ η Βαρσάνη σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το φάουλ της Καιτατζή στο 23΄. Στο 31΄ έγινε το 1-0 με κεφαλιά της Κουτσούρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Βαρσάνη. Στο 37΄ η Κουτσούρη έκλεψε από την αντίπαλη τερματοφύλακα Πέττα, έδωσε στην Καιτατζή, αυτή πλάσαρε, άλλα η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 41΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από την Βαρσάνη, λίγο έξω η μπάλα.

Στην επανάληψη και πάλι οι Γιαννιώτισες μπήκαν δυναμικά και στο 54΄ απείλησαν με την Αυγέρη ενώ δύο λεπτά αργότερα η Κουτσούρη σούταρε με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι. Στο 58΄ σουτ της Ντάσκαρη μέσα από την περιοχή ,άουτ η μπάλα. Στο 70΄ απείλησαν οι φιλοξενούμενες με την Φωτεινή με την Χατζηλαζάρου να μπλοκάρει ενώ τρία λεπτά αργότερα η Μπάρλα εκτέλεσε φάουλ με την Χατζηλαζάρου να μπλοκάρει ξανά. Στο 74΄ εκτέλεση φάουλ της Πολυμενοπούλου, η τερματοφύλακας Πέττα χάνει τη μπάλα από τον έλεγχο της, πετάγεται με προβολή η Κουτσούρη και γράφει το 2-0. Τέλος οι Γιαννιώτισσες έχασαν άλλες τρεις ευκαιρίες στο 77΄με την Κούκια, στο 78΄ με την Βαρσάνη με διαγώνιο σουτ και στο 90+ και πάλι η Βαρσάνη σούταρε με την Πέττα να μπλοκάρει.

 

Γιάννενα W.F.C. : Χατζηλαζάρου, Ντάσκαρη, Τζούμα, Αρβανιτάκη, Πολυμενοπουλου, Γκίνη (62΄ Κούκια), Αυγέρη (89΄ Αγγέλη), Κουτσουρη, Κολέμπα, Βαρσάνη, Καιτατζη

 

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων : Πέττα, Μαγγανιάρη (72΄ Κιρωνακη), Τοτούλου, Κορφιάτη, Δαρβίρα, Φωτεινη (79΄ Λεμπέση), Ντούζα (72΄ Κουραχάνη), Μπάρλα, Καμπούρη, Μέρτη, Ντζαθα (51΄Frroku)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου