Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

"Στράιχερ - Λιόντος" 0-1 και η Πράμαντα την κορυφή!!!




Στο γήπεδο της Βασιλικής η Πλατανιά φιλοξένησε την ομάδα των Πραμάντων και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη στο ματς με την Πλατανιά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Βρήκαν όμως σε πολύ καλή μέρα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Στράιχερ που έκανε πολλές αποκρούσεις. Ο Λιόντος στο 85΄ λύτρωσε την ομάδα του, παρότι είχε νικηθεί αρκετές φορές στη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να συγκατοικούν στη κορυφή με την Α.Ε.Μ., αλλά με πλεονέκτημα λόγω αποτελεσμάτων. 

Στο 9΄ σουτ του Λιόντου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 10΄ κεφαλιά του Γιώτιτσα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόγκα, απομακρύνει σε κόρνερ ο Καλλίας. Στο 20΄ εκπληκτική απόκρουση του Στράιχερ σε εκτέλεση φάουλ του Λιόντου. Στο 25΄ επίσης λέει "όχι" σε σουτ του Λιόντου. Στο 42΄ φάουλ του Λιόντου, νικητής πάλι ο Στράιχερ. 

Στο 53΄ σουτ του Χήρα, μετά πόδια διώχνει ο Στράιχερ. Στο 85΄ ήρθε η λύτρωση για την Πράμαντα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Λιόντο. 


ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Στράιχερ, Μύταρης, Παγώνας Ν. (Βλέτσας Β. 86΄), Βλέτσας Ε., Παγώνας Γ., Γιωτίτσας, Γκουρμπάτσης, Γκόγκας, Τσάντας, Κλιτσινάρης (Κολιός 76΄), Βάρνας

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Κάλλιας, Θανάσης, Μπάμπης (Filaj 78΄), Χρύσης, Δόσης, Χήρας, Σιαπλαούρας Δ., Γκεσούλης, Τσάντας (Κονταξής 68΄), Λιόντος (Σταύρου 86΄), Σιαπλαούρας Κ. 
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου