Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Αγροτικός Αστέρας!!!




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε την Α.Ε. Γιάννενα και την φιλοδώρησε με 4 τέρματα.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Σταυρακίου, κρατάνε πλέον την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την είσοδο τους στα πλει οφ. Οι "οράνιε" κατέβηκαν με 10 παίκτες και μάλλον ήδη αισθάνονται ασφαλείς με 3 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. 

Στο 5΄ κεφαλιά του Γκόνη από κόρνερ του Μακρή, αποκρούει ο Μανουσάκης. Στο 8΄ ο Γρίβας σουτάρει, διώχνει ο Μανουσάκης. Στο 16΄ ο Γρίβας σεντράρει, ο Μακρής πλασάρει και ο αντίπαλος γκολκίπερ λέει "όχι". Στο 25΄ ο Φερούλης "κρεμάει" τον Μανουσάκη για το 1-0. Στο 32΄ σουτ του Μπαζώρα, αποκρούει ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Γιάννενα. Στο 40΄ σουτ του Γκόνη εκτός περιοχής και 2-0. Στο 44΄ ο Κουρής βγαίνει τετ-α-τετ αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 53΄ ο Μακρής με ψηλοκρεμαστό σουτ γράφει το 3-0. Στο 62΄ σουτ του Γκάνα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Φερούλης με κεφαλιά κάνει το 4-0. Στο 75΄ χαμένο τετ-α-τετ του Γρίβα.


Αγροτικός Αστέρας: Ζότα, Μητρογιαννης, Δρίβας, Παπαναστασίου (46΄ Γλάβος), Γκάνας, Μπαζώρας, Μακρης (60΄ Κεραμιδης), Ζότα (46΄ Ντάσκαρης), Γκόνης, Γρίβας, Φερούλης


Α.Ε. Γιάννενα: Μανουσάκης, Πανταζης, Χωραβατης, Παππάς, Κίτσος, Κακαες, Αλιγάι, Τόμτσος, Θεμελης, Κουρης

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου