Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά το Σταυράκι!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. το Α.Π.Ο.Ε.Λ. φιλοξένησε το Σταυράκι και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3!

Μια νίκη που θα έδινε εισιτήριο για τα πλει οφ στους φιλοξενούμενους μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων και σε άλλα ματς. Αυτό δεν έγινε και η χρόνια τελείωσε για το Σταυράκι.

Στο 5΄ ο Κολιός Χ. με ατομική ενέργεια και αφού κέρδισε τις κόντρες σούταρε εντός περιοχής για το 0-1. Στο 20΄ έχασε ευκαιρία μόνος του με το τέρμα, ενώ είχε παίξει ωραία το 1-2 με τον Κολιούση. Στο 33΄ μπαλιά του Τσάγκα από αριστερά στον Μαργιόλα κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2. Στο 36΄ σέντρα του Κολιού Χ. από δεξιά, κεφαλιά του Τσάγκα και 0-3.

Στο 50΄ τετ-α-τετ του Γιαννόπουλου, αποκρούει ο Γκάτζιος Α.. Στο 58΄ σέντρα του Τσάγκα από δεξιά, κεφαλιά του Ζάννη και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι. Στο 63΄ δυνατό μακρινό σουτ του Τσουμάγκα, αποκρούει ο Γκάτζιος Α.. Στο 73΄ σουτ του Τσαπέτη εκτός περιοχής, διώχνει ξανά ο Γκάτζιος Α..


Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Τσόλης, Νίτας, Λεύκος, Λάππας (Τσουμάγκας 46΄), Ζουμπούλης, Γουρνοπάνος, Σερέτης, Τσαπέτης, Κόκκαλης, Γκούμας Κ. (Γιαννόπουλος 37΄), Κώτσιας (Γκούμας Ι. 28΄)

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος Κ. (Γκάτζιος Α. 46΄), Βούλγαρης, Ζάννης, Λύπιτκας, Μανώλης, Κίτσιος, Κολιός Κ. (Βεργής 46΄), Κολιούσης, Τσάγκας, Κολιός Χ., Μαργιόλας 
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου