Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Καταιγίδα ο Πήγασος!!! Διπλό ο Σταυραετός!!!





Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. ο Πήγασος σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε το Περιστέρι και το φιλοδώρησε με 7 τέρματα!

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, αλλά η τύχη δεν είναι στα χέρια τους όσον αφορά την άνοδο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ ο Αντωνίου με πέναλτι. Στο 10΄ ο Τσιρώνης σέντραρε και ο Χήρας με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0. Στο 18΄ πολύ ωραίο σουτ του Τσιρώνη για το 3-0. Στο 23΄ ο Τσιουτσιουλικλής με προβολή, έπειτα από πάσα το Χήρα κάνει το 4-0. Στο 37΄ ο Δερβένης με σουτ μείωσε σε 4-1. Στο 44΄ ο Χήρας από κοντά, έπειτα από ασίστ του Τσιρώνη, έκανε το 5-1.

Στο 50΄ κόρνερ ο Χήρας, κεφαλιά του Μακάριου και η μπάλα στο δοκάρι. Στο 78΄ ο Θεοδορώπουλος με λόμπα έκανε το 6-1, ενώ στο 89΄ δυνατό σουτ του απέκρουσε ο Ιασωνίδης. Στις καθυστερήσεις ο Νίστας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 7-1.


ΠΗΓΑΣΟΣ: Τίκος, Μακάριος, Τσιουτσιουλικλής, Τσάλλος (41' Δήμος), Τζώρτζης (46' Ζώης), Νίστας, Θεοδωρόπουλος, Χήρας, Τσιρώνης, Αντωνίου, Παπαδόπουλος (46' Στράτης)



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ιασωνίδης, Γιωρσπύρος, Καλούδης, Ευρενιάδης, Γέπης, Χήρας, Παππάς Θ., Καψάλης, Παππάς Στ., Τσέλος, Δερβένης











Στο γήπεδο Αγία Σοφία οι Κραψήτες-Καππαδόκες φιλοξένησαν τον Σταυραετό Συρράκου και γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-2!

Στο 22΄ ο Τζούμας βγάζει όμορφη κάθετη πάσα στον Κούτλα κι αυτός πλασάρει για το 0-1. Στο 49΄ φάουλ του Μανίκη χτυπάει στο τοίχος, στην επαναφορά ξανά σουτ ο Μανίκης για το 1-1. Στο 52΄ ο Κούτλας σε φάση τετ-α-τετ χάνει φοβερή ευκαιρία να σκοράρει. Στο 56΄ ο Ντόντης από πλάγια έκανε την κούρσα, έσπασε στον Τζούμα κι αυτός σκόραρε για το τελικό 1-2. 


ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ : Βαγγελής, Ζήσης, Γεωργοκίτσιος (Δάμος 54΄), Έξαρχος, Καλαντζής, Ναυρόζογλου, Μανίκης, Αρλέτος, Γερογιάννης (Λισγάρας 79΄), Ευθυμίου, Δούμας (Παρουτιάδης 74΄)

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γέροντας, Γεωργίου (Βαγγελής Α. 77΄), Γκόγκας, Μπουτίκος, Βαγγελής Ι., Λαμπρίτσιος (Κάππης 60΄), Κούτλας, Σόφης (Κατσάνος 85΄), Μητρογιάννης, Ντόντης, Τζούμας













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου