Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Δροσοχώρι - Ασβεστοχώρι : Δεν "Χ"άρηκε κανείς στο τελικό 1-1


Ισόπαλο έληξε το ματς στο Δροσοχώρι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ασβεστοχωρίου, με τελικό σκορ το 1-1!


Καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το «Χ», μιας και βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.


Στο 10΄ λεπτό παραλίγο να μπει αυτογκόλ στην εστία των γηπεδούχων, όταν μετά από βαθιά μπαλιά, ο Χαλιάσος έκανε κακό γύρισμα και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας, της δικής του ομάδας. Στο 17΄ ήρθε όμως το γκολ για το Ασβεστοχώρι, όταν ο Ντάφλος Π. σούταρε από αριστερά, απέκρουσε ο Νικολάου, αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Ντάφλος Π. δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 27΄ απάντησε το Δροσοχώρι με δοκάρι σε σουτ του Μανιώτη. Ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλες καλές στιγμές στο 31΄ και στο 45΄.



Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55΄ με τον Ντάφλο Π. και στη συνέχεια για το Δροσοχώρι ο Χαλιάσος είχε δυο καλά σουτ. Στο 64΄ σουτ του Παππά για τους γηπεδούχους, λίγο έξω η μπάλα και στο 74΄ ο Μπέλλος χάνει κι αυτός μια καλή ευκαιρία. Στο 80΄ έρχεται το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Μελιγγιώτης σέντραρε και ο Ντάφλος Β. με λάθος γύρισμα έβαλε αυτογκόλ για να γίνει το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Ανθόπουλος τραυματίστηκε αλλά δεν υπήρχε άλλο παίκτης στον πάγκο να τον αντικαταστήσει. Το ματς έκλεισε με δυο ευκαιρίες, μια για την κάθε ομάδα, του Μαλάμου και του Μελιγγιώτη που δεν είχαν τύχη.

 

 

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Νικολάου, Ντρης, Παππάς, Χαλιάσος, Θεοχάρης, Γερούκαλης, Αγγελόπουλος (66΄ Κολιός), Μπαχάς, Μανιώτης, Μελιγγιώτης Π.,  Παγώνης (46΄ Μπέλλος)

 

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος, Μοσχέτας, Πεχλιβάνης, Τσαντούλης, Ντάφλος Β.,  Μπέτσης, Γεωργίου, Ντάφλος Π.  (57΄ Κουτρούμπας), Ανθοπουλος, Ζούνης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου