Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Δεν έφτασαν στα 100 οι Καρυές!!! Νίκη με ανατροπή για τον Δαβάκη!!!




Στο γήπεδο Πετσαλίου οι Καρυές υποδέχτηκαν την Δόξα Αναργύρων και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον στόχο των 100 γκολ ενεργητικό, αλλά έκαναν την ανατροπή αφού ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, από πολύ νωρίς. Οι Ανάργυροι θα περιμένουν σήμερα ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στο μπαράζ ανόδου στην Β΄ Ερασιτεχνική.

Στο 11΄ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Καρυών και ο Καλαμπόκης με σουτ άνοιξε το σκορ. Ένα λεπτό μετά κάθετη του Νικόπουλο και ο ίδιος παίκτης σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Μπάρκα για το 0-2. Στο 20΄ Τσώλης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Φασούλα.

Στο 63΄ πολύ όμορφο σουτ του Μωραίτη στο "παραθυράκι" της εστίας του Φασούλα για το 1-2. Στο 64΄ ατομική ενέργεια του Μπαλάσκα που πασάρει στον Τσαντή Χ. κι αυτός με διπλή προσπάθεια ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 80΄ δοκάρι είχε ο Νικόπουλος για τους Ανάργυρους.


Καρυές : Μπάρκας, Τσώλης(46’ Κόκκορης), Σιώζος(46’ Λάζε), Τάτσης, Φίνος, Χαριζάι, Σπυρόπουλος, Τσαντής Χ, Μωαραϊτης, Τσαντής Α(46’ Μπαλάσκας)

Δόξα Αναργύρων : Φασούλας, Νάσης, Λοιζου, Χήτας, Κορδιάς, Ευαγγελίδης, Καλλιακούδας, Κατσίκος, Νικόπουλος, Καλαμπόκης













Στο γήπεδο Ασφάκας ο τοπικός Δαβάκης υποδέχτηκε την Πεντέλη και πήρε τη νίκη με σκορ 4-3!

Οι "αρκούδες" προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τάτση και έκαναν δυο τα τέρματα τους με πλασέ του Ντέτσικα. Στη συνέχεια ο Μαμακής με δυο γκολ, ύστερα από κάθετες πάσες του Αρβανίτη ισοφάρισε σε 2-2. Στο τέλος του ημιχρόνου σουτ του Τάτση για το 2-3.

Στο 70΄ σέντρα του Αρβανίτη και σουτ του Μεντή για το 3-3. Στο 88΄ σέντρα του Γιαννόπουλου και σουτ του Μπουραντά για το τελικό 4-3. 

Δοκάρι είχε στο 35΄ ο Αρβανίτης και στο 75΄ο Μαμακής.













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου