Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Με διπλά ολοκλήρωσαν τη χρονιά Πετσάλι και Μαχητής!!!




Στο γήπεδο Νεοχωρίου τα Καμποχώρια φιλοξένησαν την Φλόγα Πετσαλίου και ηττήθηκαν με σκορ 1-3!

Το σκορ άνοιξε ο Ίφος με σουτ εκτός περιοχής, ενώ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 66΄ ο Κοντός σε φάση τετ-α-τετ "κρέμασε" τον Πιρπιλίδη Φ. για το 1-1. Στο 69΄ σουτ του Γκόγκου από τον ύψος της περιοχής για το 1-2. Τελικό 1-3 στο 83΄ με διαγώνιο σουτ του Φίλη εκτός περιοχής.


ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ : Πιρπιλίδης Φ., Ίφος, Καλτσούνης, Κυριακόπουλος, Τζώρτζης, Πιρπιλίδης Κ., Δερβένης, Τσέπης, Βαρέλης, Μανής, Στεφάνου

ΠΕΤΣΑΛΙ : Κύρκος, Φαρμάκης, Γκόγκος, Βρανιάς, Παντούλης, Ζαχάρης, Αγγέλης, Κοντός, Χανδόλιας, Μητσόπουλος (Καχριμάνης 77΄), Φίλης














Στο γήπεδο Λαψίστας ο Πύρρος Βοτονοσίου με πολλές απουσίες υποδέχτηκε τον Μαχητή Ιωαννίνων και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-5!

Μόλις στο 3΄ ο Τσίτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Γκουντέβενου και άνοιξε το σκορ. Στο 35΄ ο Τσιούτσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 55΄, 60΄ και 69΄ ο Μάτσης σημείωσε χατ-τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 με πολύ ωραία σουτ. Τελικό 1-5 στο 85΄ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο γκολκίπερ Βλάχος Ι..


ΒΟΤΟΝΟΣΙ : Γκουντέβενος, Βελικάι, Βασιλείου, Καραλής, Σιδέρης, Εράλντο, Τσιούτσιος, Τζέγκας, Κακκαβός (Ρέσσος 45΄), Σαντεντίν, Τζώρτζης

ΜΑΧΗΤΗΣ : Βλάχος Ι., Αλτσιάδης, Παπαδέας, Φούκας, Κωλέττας, Τριάντης, Μάτσης, Τσιακτσήρας, Λωρίδας (Κίτσιος 45΄), Τσίτσης, Τηλικίδης (Βλάχος Ι. 45΄)













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου