Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Κέρδισε άγχος και Ιασωνίδη και ανέβηκε στη Β΄ η Ρόνα!!! (Videos)




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Αετός Περιστερίου φιλοξένησε την Ρόνα Ανηλίου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2!

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο νίκη για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Β΄ Ερασιτεχνική και τα κατάφεραν, αν και έπρεπε να ξεπεράσουν εκτός από το εμπόδιο του άγχους για το αποτέλεσμα και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ιασωνίδη, που έσωσε την ομάδα του πάρα πολλές φορές με τις επεμβάσεις του, ώστε το σκορ να μην πάρει αστρονομικές διαστάσεις.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος του Ανηλίου. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εμφανώς αγχωμένοι, αλλά το γκολ που προήρθε από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας τους έλυσε τα πόδια. Στην επανάληψη έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, για να έρθει δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Παίλας Γ. να σφραγίσει την άνοδο με πολύ ωραίο σουτ.

Στο τέλος τρελά πανηγύρια από την ομάδα του Ανηλίου μαζί με τους φιλάθλους της, ενώ ο πρόεδρος άνοιξε και σαμπάνιες.








Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 17΄ παράλληλη μπαλιά του Κωσταμένα Δ. από δεξιά, δεν προλαβαίνει πάνω στη γραμμή ο Βαρσάνης Α. να την σπρώξει στα δίχτυα. 

Στο 31΄ μακρινό δυνατό σουτ του Τσίμπου, βγάζει σε κόρνερ ο Ιασωνίδης.


Στο 32΄ το κόρνερ εκτελεί ο Χήτας Α., η μπάλα φτάνει στον Παίλα Γ. που την σπρώχνει με φάλτσα μέσα στην περιοχή, ξεγελάει τον Ιασωνίδη και τους αμυντικούς του Περιστερίου και ο Κωσταμένας Α. από κοντά ανοίγει το σκορ.



Στο 35΄ σουτ του Παίλα Γ., η μπάλα περνάει λίγο άουτ.



Στο 37΄ φάση καρμπόν με τον ίδιο πρωταγωνιστή, λίγο δίπλα από το δοκάρι.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 48΄ πάσα του Κωσταμένα Α. στον Τζαρούχη, αυτός σουτάρει, σε κόρνερ βγάζει ο Ιασωνίδης.



Στο 53΄ σουτ του Βαρσάνη Α., αποκρούει ο Ιασωνίδης.



Στο 57΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζαρούχη και η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Βαρσάνης Α. δεν μπορεί να νικήσει τον Ιασωνίδη.



Στο 68΄ σουτ από πλάγια του Τζαρούχη, με τα πόδια αποκρούει ο Ιασωνίδης. 

Στο 69΄ κόρνερ του Τζαρούχη, αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και ο Κωσταμένας Α. σημαδεύει τον Ιασωνίδη. 



Στο 71΄ πλασέ του Χήτα Α., μπλοκάρει ο Ιασωνίδης. 



Στο 73΄ σουτ του Βαρσάνη Α., σε κόρνερ βγάζει ο Ιασωνίδης.



Στο 80΄ κόρνερ-πάσα του Χήτα Α. και ο Παίλας Γ. με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό και το πανηγυρίζει δεόντως. 



Στο 84΄ τετ-α-τετ του Παίλα Γ. με τον Ιασωνίδη, προσπαθεί να τον "κρεμάσει", αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 





ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Ιασωνίδης, Γέπης, Κόκορης, Ευρενιάδης, Παίδας, Ψυχούδης, Ζώγος, Παππάς Θ., Καψάλης, Παππάς Σ. (Τσέλος 46΄), Δερβένης

ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ., Γοδέβενος (Μαργαρίτης 67΄), Κωσταμένας Δ., Χήτας Ι. (Γιαννούλης 82΄), Μπίσας, Τσίμπος, Παίλας Γ., Κωσταμένας Α. (Βαρσάνης Γ. 81΄), Βαρσάνης Α., Τζαρούχης, Χήτας Α. 

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου