Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Έμφραγμα στο 92΄ για τους Λογγάδες!!!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική υποδέχτηκε τον Τιτάνα Λογγάδων και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Μια ισοπαλία που ίσως είναι καταδικαστική για τους φιλοξενούμενους, αφού και με νίκη μέσα στο Κουτσελιό την τελευταία αγωνιστική δεν εξασφαλίζουν την παραμονή και θα περιμένουν τυχόν στραβοπατήματα των υπόλοιπων διεκδηκητών της παραμονής. 

Στο 12΄ οι γηπεδούχοι εκτελούν εύστοχα πέναλτι με τον Ζήση για το 1-0. Το κέρδισε ο Πεχλιβάνης από τον τερματοφύλακα Δραγάτη Π.. Στο 21΄ σουτ του Τσολάκου, αποκρούει ο Αλεξάνδρου και στην επαναφορά ο Δραγάτης Α. ισοφαρίζει σε 1-1. 

Στο 61΄ πάσα-τακουνάκι του Τσολάκου στον Δραγάτη Α. κι αυτός με πλασέ κάνει το 1-2. Στο 83΄ σουτ του Μάντζου λίγο άουτ. Στο 89΄ φάουλ του Ζήση λίγο άουτ. Στο 92΄ ο Καλογερόπουλος εκτελεί το φάουλ, ο Δραγάτης Π. γλιστράει και ο Φώτης με κοντινή κεφαλιά γράφει το τελικό 2-2. 


ΠΕΡΑΜΑ : Αναγνώστου, Διονάτος, Τζάλλας, Στόλης (Καλογερόπουλος 65΄), Φώτης, Τσάμος (Τσίκας 65΄), Ζήσης, Παπαδόπουλος (Ντόβας 20΄), Μπάρκας, Μανούρης, Πεχλιβάνης

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Δραγάτης Π., Αντωνίου (Νάτσικας 60΄), Τσίος, Φάης, Λαδιάς, Γκόλιας, Δάλλας, Αγκάς (Δραγάτης Γ. 82΄), Μάντζος, Δραγάτης Α., Τσολάκος






















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου