Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στο χέρι της η παραμονή!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η Κράψη υποδέχτηκε το Κουτσελιό και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Μια νίκη που της δίνει τη δυνατότητα να κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού τελευταία αγωνιστική με νίκη μέσα στην Κατσικά παραμένει στην κατηγορία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους υπόλοιπους αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλιάγκας εκτέλεσε κερδισμένο πέναλτι για την Κράψη, αλλά νικήθηκε από τον Κοσμά. Στη συνέχεια γύρισμα του Αντωνίου μέσα στην περιοχή, κεφαλιά του Παλιάγκα λίγο άουτ.

Στο 68΄ ο Κουκοδήμος βγάζει κάθετη πάσα στον Γιαννακούλη κι αυτός με πλασέ ανοίγει το σκορ. Στο 70΄ φάουλ του Κολιούση η μπάλα στο δοκάρι, κεφαλιά του Αντωνίου στην επαναφορά και η μπάλα στην αγκαλιά του Κοσμά. Στο 89΄ ο Γιαννακούλης παίρνει την πάσα και με πλασέ νικάει τον Κοσμά για το τελικό 2-0. 


ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ: Κάτσενος Μ., Λύκος, Καλές, Παλιάγκας, Αντωνίου, Μασούρας, Λούπας (65′ Κάτσενος Ε.), Κουκοδήμος (79′ Χατζηστεργίου), Γιαννακούλης, Αλεξίου (90′ Συνοδινός), Κολιούσης


ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ: Κοσμάς, Κοτούπας, Κακαράντζας Α., Κρανάς, Ντόβας, Αναγνωστόπουλος Ε., Τούσης, Κακαράντζας Μ., Αναγνωστόπουλος Ε. (46′ Κούτλας), Δάσκαλος, Σταμούλης (73′ Δημητρίου)














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου