Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ο "Μπάμπης ο Φλου" στις καθυστερήσεις δίνει αέρα ανόδου στα Πράμαντα!!! (Videos)



Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. η Πράμαντα σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού για το πρώτο ματς των πλει οφ του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής και επικράτησε με σκορ 1-0!

Οι Τζουμερκιώτες με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλει οφ και έκαναν σημαντικότατο βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική. Χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στο ματς με τη Δαφνούλα, σε περίπτωση που οι "μπλε" κερδίσουν τον Ολυμπιακό Βοτανικού. 



Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα και αποχαιρετούν το όνειρο για απευθείας ανόδου. Στο επόμενο ματς με τη Δαφνούλα θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν πως θα παίξουν σε μπαράζ με τον δεύτερο των πλει οφ του 1ου ομίλου.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, προσέχοντας πιο πολύ την άμυνα τους. Οι μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν σκληρές. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βοτανικού που έπρεπε να πάρει τη νίκη λόγω βαθμολογικού μειονεκτήματος στα πλει οφ, βγήκε μπροστά και κυνήγησε το γκολ. Η Πράμαντα περίμενε τις αντεπιθέσεις και στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού, σε μια τέτοια αντεπίθεση πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. 

Δυσάρεστο γεγονός η ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στον διάδρομο των αποδυτηρίων του Π.Ε.Α.Κ.Ι. μετά τη λήξη του ματς. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει επικίνδυνα, αλλά ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα. 







Το φιλμ του αγώνα : 


Στο 23΄ κόρνερ από τον Τσίφτση, ψαλιδάκι του Κοκκιάδη, η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Χρύση. Διαμαρτύρονται για χέρι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βοτανικού. 



Στο 29΄ σέντρα του Λέζου, κεφαλιά του Μπισέλα από κοντά, μπλοκάρει ο Καλλιάς.




Λήξη ημιχρόνου

Στο 48΄ ο Σιαπλαούρας Δ. βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ζώτο Κ., αλλά ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων τον προλαβαίνει.



Στο 62΄ πολύ ωραία ατομική ενέργεια, κούρσα και σουτ από τον Λιόντο, βγάζει σε κόρνερ ο Ζώτος Κ.



Στο 84΄ ο Κοκκιάδης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καλλιά, αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει. 



Στο 85΄ κόρνερ του Ρομποτή, σουτ του Ζώτου Ε. και η μπάλα λίγο άουτ. 



Στο 90΄ σουτ του Κοκκιάδη, στην αγκαλιά του Καλλιά η μπάλα.



Στο 94΄ η Πράμαντα παίρνει τη μπάλα και βγαίνει στην αντεπίθεση, ενώ ο Ολυμπιακός Βοτανικού είχε ανέβει ψηλά για να σκοράρει. Ο Τσάντας κάνει απίστευτη κούρσα, διασχίζει σχεδόν όλο το γήπεδο, και πασάρει παράλληλα στον Μπάμπη που πλασάρει ιδανικά για το 1-0. Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί, καθώς το ματς λήγει αμέσως. 



Πανηγύρια στην κερκίδα, αλλά και στα αποδυτήρια.





ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλιάς, Θανάσης, Μπάμπης, Χρύσης (Filaj 69΄), Δόσης Χ., Χήρας, Σιαπλαούρας Δ., Τσάντας, Σιαπλαούρας Δ. (Κονταξής 84΄), Λιόντος, Σιαπλαούρας Κ. (Δόσης Χ. 46΄) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Ζώτος Κ., Λέζος, Σιώλος, Κωνσταντής, Μπαρέκος (Τσόδουλος 46΄), Λεπίδης (Ζωτός Ε. 46΄), Τσίφτσης, Διαμάντης (Κωστάκης 69΄), Μπισέλας, Ρομποτής, Κοκκιάδης






















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου