Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Με "Δόξα" η εκπρόσωπος των Ιωαννίνων στη Γ΄ Εθνική!!!



Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα φιλοξένησε τη Δόξα Κρανούλας για το ντέρμπι της Α΄ Ερασιχτεχνικής, όπου εκτός από την ανάδειξη του πρωταθλητή έδωσε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 




Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για δυο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία τους εξασφάλιζε το πολυπόθητο εισιτήριο. Έτσι και έγινε. με το σκορ να λήγει ισόπαλο 1-1, οι "οράνιε" πλέον θα εκπροσωπούν τον Νομό Ιωαννίνων και την Ε.Π.Σ. Ηπείρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.



Οι "Πόντιοι" παρότι έπαιζαν στην έδρα τους και σε ένα γήπεδο που το γνωρίζουν καλά, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, φάνηκαν πιο αγχωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και αφυπνίστηκαν σχετικά αργά.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μισό του παιχνιδιού δεν είχε να προσφέρει σχεδόν τίποτα. Αρκετές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και κάποιες υποψίες φάσεων κυρίως από στημένα.

Στην επανάληψη η Κρανούλα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νάσιος και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ανατολή από εκεί και μετά έγινε πιο απειλητική, αφού πλέον κυνηγούσε να κάνει την ανατροπή. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε θρίλερ, με τη μπάλα πάνω κάτω. Ειδικά όταν οι "Πόντιοι" σκόραραν στο 89΄, τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων είχαν πολύ ένταση.

Δεν έλειψαν και τα επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στις καθυστερήσεις του ματς.



Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και όχι μόνο κατέκλυσε το πλαστικό γήπεδο Ανατολής, καθώς δεν υπήρχε πουθενά γύρω γύρω από την περίφραξη κενός χώρος.






Οι φανατικοί και των δυο ομάδων δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην είσοδο των ομάδων.












Το φιλμ του αγώνα :


Στο 48΄ η πρώτη καλή στιγμή του ματς. Ο Τσιρογιάννης πιάνει σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

Στο 54΄ ο Φίλιος ανατρέπει τον Γκέγκα μέσα στην περιοχή, πέναλτι δείχνει ο διαιτητής. 

Στο 55΄ ο Νάσιος το εκτελεί εύστοχα για το 0-1.



Στο 60΄ ο Γκέγκα κλέβει τη μπάλα, κάνει την κούρσα από δεξιά, πασάρει παράλληλα αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει και διώχνει ο Νικολάου προ του επερχόμενου Τσιρογιάννη.

Στο 65΄ δυνατό σουτ του Γήτα εκτός περιοχής, σε κόρνερ βγάζει με δυσκολία ο Αρχοντάκης.

Στο 69΄ σέντρα του Τζιάλλα από δεξιά, κεφαλιά του Ορφανού και η μπάλα λίγο άουτ. 

Στο 83΄ ασίστ του Γκέγκα στον Τσουμάνη, αυτός πιάνει διαγώνιο σουτ και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Στο 85΄ κόρνερ από τον Γήτα, κεφαλιά του Δρόσου και η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 89΄ κόρνερ του Παπαρούνα, κεφαλιά του Δρόσου και 1-1. 

Στο 92΄ ο Ηλίας κλέβει τη μπάλα και μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, πασάρει παράλληλα αλλά ο Νικολάου διώχνει τη μπάλα πριν φτάσει στους αντίπαλους επιθετικούς.

Στο 93΄ ο Μαρμούτας βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ενώ αποβάλλεται και ο Παπαρούνας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Πανηγυρισμοί από τους "οράνιε" στο φινάλε!!!






ΑΝΑΤΟΛΗ : Γρηγοριάδης, Νικολάου, Φίλιος, Παπαβασιλείου (Μελλιγιώτης Θ. 75΄), Δρόσος, Λιαπάκης (Μπίζιος 79΄), Κατσίφας (Τσιαφίτσας 70΄), Γήτας, Ορφανός, Παπαρούνας, Τζιάλλας

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Πάσχος, Καρυπιάδης, Νάσιος, Γκόλιας, Τσουμάνης, Χαμπίπης (Διαμάντης 59΄), Χριστακόπουλος (Ηλίας 70΄), Τσιρογιάννης, Γκέγκα (Τάτσης 86΄)






















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου