Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΩΝ!!!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΩΝ          
           

            Με την ευκαιρία της λήξης της τρέχουσας σεζόν, η διοίκηση της Α. Ε. Καμποχωρίων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν τη σεζόν 2016-2017.      


            Δεδομένο είναι πως ευχαριστούμε τον κύριο Σιόντη εκ νέου, για την παροχή αθλητικού υλικού με το χορηγικό πρόγραμμα το οποίο συμφώνησε με την ΕΠΣΗΠ για την τρέχουσα σεζόν. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να στηρίξουμε το κατάστημα Hall of Brands εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την προσφορά έκπτωσης που μας παρείχε. Επίσης κατά την κοπή πίτας επιλέξαμε ως δώρο αγορές από το κατάστημα αυτό και τέλος τιμήσαμε την στήριξη αυτή με αφιλοκερδή προβολή του καταστήματος στο ημερολόγιο της ομάδος. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή και κατά τη νέα σεζόν.                      
            Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το καφέ Ζενίθ, για την στήριξη του τόσο στην αρχή της σεζόν με την παροχή την εμφάνισης προετοιμασίας καθώς και με τη συμβολή του στο ημερολόγιο της ομάδας.   
            Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε καθένα χορηγό ξεχωριστά για την συμμετοχή στο ημερολόγιο και για την παροχή στήριξης στην ομάδα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.                  
Ευχαριστούμε λοιπόν με σειρά εμφάνισης στο ημερολόγιο τους:       
1), Διεθνές Α.Ε., 2)Τσιπουράδικο Θωμάς,   3) Χρωματοπηγή Αδάμ Μιχαήλ,          
4) Μεζεδοπωλείο Στο Δράχμιον,   5) Φούρνος με ξύλα Αφοί Στεφάνου,   6) Star FM 95,7
7) Rasim All Day,   8) Cafe Καθ' οδόν,   9) Spitaki με Θέα,   10) Zenith cafe,   11) Studio Iraklis,  
12) Τεχνικό Γραφείο Νίκος Καλτσούνης,   13) Ζάντες – Ελαστικά Κυριακόπουλος,           
14) Energy engineers Τσόλκας Βασίλειος,   15) Κομμωτήριο Μαρία και Ιωάννα Πλιάτσικα,         
16) Χειρούργος οδοντίατρος Πάκος Δημήτριος,   17) Καφέ – τσιπουράδικο Σαν παλιό Σινεμά...,
            Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΠΙΝΔΟΣ για την στήριξη που μας παρείχε στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στο γήπεδο της ομάδος μας, με αφορμή την τελευταία προπόνηση της σεζόν.
            Η χρονιά αυτή ήταν μια χρονιά σχολείο για όλους μας. Πρωτίστως για τη διοίκηση της ομάδος η οποία πλαισιώθηκε από νέα άτομα, οι οποίοι θα αξιολογήσουμε την φετινή σεζόν με τα λάθη και τα σωστά, με σκοπό τη νέα σεζόν να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και δυνατοί σε όλα τα επίπεδα. Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε προφανώς αποφασίστηκε η συνέχιση της προσπάθειας της νέας διοίκησης και κατά τη νέα σεζόν.
            Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το τεχνικό τιμ, τόσο για να μας παρουσιαστούν οι τεχνικές τους εκθέσεις για κάθε παίχτη ξεχωριστά, αλλά και για να συζητήσουμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας και για τη νέα σεζόν, καθώς και για τις ανάγκες τις ομάδος για τη νέα σεζόν και για τον καταρτισμό των στόχων, εφόσον βέβαια επιτευχθεί συμφωνία, κάτι που ως διοίκηση το επιθυμούμε καθώς πιστεύουμε πως διαθέτουμε το πιο πλήρες και πιο καταρτισμένο τεχνικό τιμ στην κατηγορία, με διαφορά.           
            Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και όσο για εμάς, μας περιμένει πολλή δουλειά και προετοιμασία το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν.                           
           
            Διοίκηση  Α. Ε. Καμποχωρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου