Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Στην Β΄ οι "κανονιέρηδες" του Κάστρου!!!




Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. το Κάστρο υποδέχτηκε τους Ραφταναίους σε ένα ντέρμπι για την άνοδο στην Β΄ Ερασιτεχνική και πήρε τη νίκη με σκορ 4-1!

Αυτή η νίκη έστειλε τους "κανονιέρηδες" στην Β΄ Ερασιτεχνική και οι "λύκοι" των Ραφταναίων θα περιμένουν ενδεχόμενη γκέλα του Πήγασου ή του Ανήλιου για να ελπίζουν. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Κοκουθάκη Ε.. Στο 38΄ ο Κοκουθάκης Ε. έβγαλε κάθετη στον Γκόντζο κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 42΄ ο Κώστας Χ. με ατομική ενέργεια μείωσε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.

Στο 53΄ διείσδυση του Κοκουθάκη Ε. μέσα στην περιοχή και ε πλασέ έκανε το 3-1. Τελικό 4-1 στο 70΄ από αυτογκόλ του Λεβέντη με προβολή μετά από σέντρα του Κοκουθάκη Ι..


ΠΑΣ Κάστρο : Γκούβας, Γεωργίου(65’ Σιώκος), Ζαρβαλιάς, Τάτσης, Οικονόμου, Τραγουδάρας Θ.(46’ Τζίμας), Μπαρμπαλιάς, Τζώρτζης, Γκόντζος(77’ Κοκουθάκης Χ.), Κουκουθάκης Ε., Κοκουθάκης Ι.


Ραφταναίοι : Πατούνας, Κίτσος(57’ Γεροκώστας), Νικολάου Α., Κώστας, Μάγκος, Λεβέντης, Παπαγιαννίδης(65’ Μπάρδας), Σβαρδάγκαλος(80’ Νίκου), Δόσης, Κώστας Χ.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου