Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Εξασφάλισε μια θέση στα πλει οφ η Δαφνούλα!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε την Πράμαντα και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Οι "μπλε" ήθελαν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα πλει οφ ανόδου και τα κατάφεραν. Μάζι με την Πράμαντα και τον Βοτανικό θα διεκδικήσουν μια θέση για την Α΄ Ερασιτεχνική. 

Οι φιλοξενούμενοι απομακρύνθηκαν από το όνειρο της απευθείας ανόδου, αφού πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Α.Ε.Μ. και ετοιμάζονται για την δύσκολη διαδικασία των πλει οφ.

Στο ματς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11΄ με κεφαλιά του Χρήστου, έπειτα από κόρνερ του Στάθη. Στο 28΄ σουτ του Δόση αποκρούει ο Τζελέτας. Δέκα λεπτά μετά ίδια τύχη είχε κι ένα σουτ του Λιόντου. Στο 45΄ τριπλή επέμβαση του Τζελέτα σε σουτ του Σιαπλαούρα και σε διαδοχικά σουτ του Χήρα.

Στο 52΄ πολύ ωραίο σουτ από τον Ζιάρκα για το 2-0. Στο 61΄ ο Μαντεργκόνα με πανέμορφο γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 3-0. 


ΔΑΦΝΟΥΛΑ: Τζελέτας, Χήτας, Σταύρου, Λαγός, Οικονόμου, Χρήστου, Κατσαμπίρης (83' Παπαδόπουλος), Στάθης, Ζιάρκας, Ράπτης (85΄Λαγός), Μαντεργκόνα (71' Κωλέτσιος)


ΠΡΑΜΑΝΤΑ: Καλλιας, Θανάσης, Μπάμπης (71΄Φιλάι), Χρύσης (50' Σταύρου), Δόσης, Χήρας, Σιαπλαούρας, Γκεσούλης (68' Κονταξής), Τσάντας. Λιόντος, Σιαπλαούρας Δ.


















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου