Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Έκανε το πρώτο βήμα η Κρύα!!!




Στο γήπεδο Κρανούλας διεξήχθη ο πρώτος αγώνας για τα πλει οφ ανόδου του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής ανάμεσα στην Κρύα και τον Πωγωνάτο. Νικήτρια η ομάδα της Κρύας με σκορ 1-0.

Με αυτή τη νίκη οι "μελανόλευκοι" έκανα σημαντικότατο βήμα για την άνοδο, αφού πλέον έχουν 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλει οφ, έναντι ενός του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά και μηδενός του Πωγωνάτου. 

Οι Δελβινακιώτες από την πλευρά τους διαμαρτύρονται για δυο φάσεις ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι.

Στο 4΄ δυνατό σουτ του Μπαμπούλια, η μπάλα σκάει στο έδαφος και με υπερένταση αποκρούει ο Μπαλλατζία. Στο ασίστ του Τσαραώση στον Ζενέλη και το σουτ του δεύτερου πάει στην αγκαλιά του Βάσιου. Στο 22΄ σέντρα του Μπούκα, κεφαλιά του Μπαμπούλια, μπλοκάρει ο Μπαλλατζία. Στο 25΄ πλασέ του Κατσαρού, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Μπαλλατζία. Στο 37΄ πέναλτι υπέρ τη Κρύας για ανατροπή του Σήτου από τον Παπάζη. Στο 38΄ ο Μπαλλατζία αποκρούει το πέναλτι που εκτελεί ο Κατράνας, στην επαναφορά νέο σουτ του Σήτου, ξανά απόκρουση από τον γκολκίπερ του Πωγωνάτου. 

Στο 51΄ σουτ του Ζένελη, αποκρούει με το ένα χέρι ο Βάσιος. Στο 57΄ ο Σήτος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κοσμά, βρίσκει δίχτυα για το 1-0. Στο 75΄ σουτ του Δήμου, στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βάσιου. Στο 86΄ σουτ του Τσαραώση, αποκρούει ο Βάσιος. 


Π.Α.Ο ΚΡΥΑΣ: Βάσιος, Δούβλης, Κατράνος(81' Ρούσης),Μαραγκός, Παργινός, Σήτος, Μπούκας, Κατσαρός, Μάντζαρης(54' Κοσμάς)Γιαννόπουλος, Μπαμπούλιας(90' Στρακόσας)


ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ: Μπαλατζία, Ναθαναήλ, Ντέλλας(85' Κατσαβριάς), Παπάζης(59' Δήμος) Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας(67' Φουρτούνης), Μπράμι, Μπουτοβίνας, Τσαραώσης, Ζενελης
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου