Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Επιθετικός μονόλογος και παραμονή για το Ελληνικό!!! Έπεσε η Αετορράχη!!! (Videos)




Στο γήπεδο Πεδινής η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Αναγέννηση Ελληνικού και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς είχαν χάσει το τρένο για τα πλει οφ ανόδου. Το Ελληνικό αντιθέτως ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία και να υποβιβαστεί ο Αετός Αετορράχης. Οι δυο ομάδες κατέληξαν ισόβαθμες, αλλά το Ελληνικό υπερτερούσε στα μεταξύ τους ματς (1-0 ήττα και 3-0 νίκη). Η Αετορράχη πήρε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς άνευ αγώνος με την Χαραυγή που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σωθεί. 


Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων που καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης. Το άγχος κυριαρχούσε για το Ελληνικό στο πρώτο μισό του αγώνα και δεν μπορούσε να παίξει με καθαρό μυαλό, αν και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Η Πεδινή περίμενε μόνο τις αντεπιθέσεις για να χτυπήσει. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και πίεζαν συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Κουτσογιάννη. Το λυτρωτικό γκολ ήρθε για το Ελληνικό από τον Τσιάβο με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Από εκεί και μετά χάθηκαν κι άλλες 1-2 ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν την άμυνα τους και κράτησαν αυτή την σπουδαία νίκη παραμονής. 

Πολύς κόσμος, κυρίως από το Ελληνικό παρακολούθησε το ματς και έξαλλα τα πανηγύρια στο φινάλε. 









Το φιλμ του αγώνα : 


Στο 24΄ ο Κουτσογιάννης πασάρει στον Κολιούση, σουτ του τελευταίου και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στον Γιατζόγλου και καταλήγει κόρνερ.


Στο 31΄ μακρινό σουτ του Κουτσογιάννη, βγάζει σε κόρνερ ο Γιατζόγλου.


Στο 32΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Ελληνικό, ο Μουζακίτης βγαίνει στην αντεπίθεση, τετ-α-τετ με τον Μόσχο, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ. 


Στο 43΄ σουτ του Τσιάβου, με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ ο Γιατζόγλου.


Λήξη ημιχρόνου


Στο 49΄ σέντρα του Τσιάβου, σκαστή κεφαλιά του Κουτσογιάννη από κοντά και η μπάλα άουτ. 


Στο 50΄ ο Κουτσογιάννης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γιατζόγλου, αλλά ο τερματοφύλακας της Πεδινής βγάζει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο Κολιούσης, κεφαλιά του Κουτσογιάννη και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. 


Στο 56΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Κουτσογιάννη, αποκρούει ο Γιατζόγλου.


Στο 61΄ μακρινή μπαλιά του Γιαννούλη στον Κολιούση, αυτός από αριστερά "σπάει" στον Τσιάβο που με διαγώνιο συρτό σουτ ανοίγει το σκορ.


Στο 63΄ σουτ του Κουτσογιάννη από κοντά, αποκρούει ο Γιατζόγλου.


Στο 69΄ σουτ του Κουτσογιάννη από πλάγια, λίγο άουτ. 


Πανηγυρισμοί με τη λήξη του αγώνα. 






ΠΕΔΙΝΗ : Γιατζόγλου, Αγγελής (Ζώης Ι. 72΄), Γκιζάς, Παππάς, Τσιτώνης, Ντάγκας, Νάκιας, Τζιάλλας, Αναγνώστου, Ζώης Κ. (Μητρογιάννης 74΄), Μουζακίτης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Μόσχος, Μποζέλλα, Μπακόλας, Κύρκος, Μπεσόπουλος Ν., Μπεσόπουλος Θ., Κωνσταντής (Οικνόμου 57΄), Γιαννούλης, Κουτσογιάννης, Τσιάβος (Λάζος 90΄), Κολιούσης (Βρόσγος 79΄)























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου