Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αετός Πρωτόπαππα : "Περάσαμε κ εμείς τις φουρτούνες μας αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε δυναμικά και ενωμένοι προς τον στόχο μας"



Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία έχει ξεκινήσει ο Αετός Πρωτόπαππα και με έναν νέο, ταλαντούχο προπονητή ευελπιστεί πως θα τα καταφέρει.

Ο περσινός βασικός κορμός παρέμεινε στην ομάδα και έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες. Με υπομονή και επιμονή οι ιθύνοντες της ομάδας και ο προπονητής ελπίζουν πως θα πετύχουν τους στόχους τους.



"Η ομάδα μας μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της για άνοδο την περασμένη σεζόν αποφάσισε και την φετινή σεζόν  να θέσει ως στόχο την άνοδο και να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Με βάση αυτό κινήθηκε κάνοντας και τις ανάλογες κινήσεις, συμφώνησε με τον προπονητή Ιωάννη Φράγκο (διπλωματούχο προπονητή UEFA - έχοντας δουλέψει και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο παρελθόν αλλά και σε άλλες ομάδες (είτε ως προπονητής είτε ως γυμναστής) ,κράτησε τον βασικό της κορμό και αναπλήρωσε τους ποδοσφαιριστές που έχασε αποκτώντας έμπειρους, ποιοτικούς παίκτες και συγχρόνως κάλους χαρακτήρες οι όποιοι είναι οι εξής : Βασίλης Παρασκευάς, Νίκος Καλτσούνης, Βασίλης Τσόλκας, Άρης Δερβένης, Αχιλλέας Πράσσος, Δημήτρης Βαρέλης, Γιώργος Βλάχος και Κώστας Ακριτίδης. Εξασφάλισε στους παραπάνω το γήπεδο του Νεοχωρίου ως έδρα (ένα από τα καλύτερα γήπεδα του Νομού) και το χειμώνα όταν τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα η ομάδα θα προπονείται κανονικά σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Μια ομάδα η οποία με τις δυσκολίες της σημερινής εποχής αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος διαχρονικά περάσαμε κ εμείς τις φουρτούνες μας αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε δυναμικά και ενωμένοι προς τον στόχο μας.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους όσους απαρτίζουν το ποδόσφαιρο μας με υγεία."





Δηλώσεις του προπονητή Ιωάννη Φράγκου:

"Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία της για την νέα σεζόν και έχει θέσει ψηλά τον πήχη, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας και στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας πρέπει να δουλέψουμε πολύ, με υπομονή και επίμονη, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία τον αποδυτηρίων μας, να ''σκληρύνουμε'' ως ομάδα και να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, έτσι ώστε να μπορούμε κάθε Κυριακή να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Η ομάδα πέρασε μια περίοδο αδράνειας σε διάφορα επίπεδα αλλά πλέον είμαστε εδώ και συνεχίζουμε ενωμένοι όλοι μας και μένει να κάνουμε πράξεις μέσα στο γήπεδο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα θεωρώ πως είναι στο χέρι μας παρόλο το δύσκολο (θεωρητικά) ξεκίνημα και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι γιατί κάνεις δεν θα μας περιμένει και δεν θα μας χαριστεί μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας όσοι απαρτίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υγεία και τύχη και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν."








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου