Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

"Τετράσφαιρη" Α.Ε.Μ.!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας οι Αμπελόκηποι φιλοξένησαν την ομάδα της Α.Ε.Μ. και γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 0-4!

Οι γηπεδούχοι που φέτος κάνουν μια νέα αρχή, διοικητικά και ποδοσφαιρικά, δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο τους και έχουν δυο σερί ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Μικρασιάτες από την πλευρά τους έδειξαν πως συνήλθαν από την ψυχρολουσία στο 93΄ την προηγούμενη αγωνιστική.

Μόλις στο 4΄ σουτ του Ναβρούζογλου, αποκρούει ο Μπάσα. Στο 16΄ ευκαιρία με τον Μαυρίδη, μπλοκάρει ο Μπάσα. Στο 25΄ ο Ναβρούζογλου με διπλή κεφαλιά, αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 36΄ δυνατό σουτ του Μαυρίδη για το 0-2. Στο 45΄ ατομική ενέργεια και πλασέ του Μαυρίδη για το 0-3.

Στο 72΄ σουτ του Γεωργούλα, αποκρούει ο Μπάσα. Δυο λεπτά μετά, ασίστ του Μαυρίδη και ο Ναβρούζογλου διαμορφώνει το τελικό 0-4.



ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Πότσης): Μπάσα, Τούσης (86' Πάλλας), Κατσάνος (46' Μπούμπας), Πιλιάφας, Σδούκος, Κατσάνος Φ, Τσιούρης (46' Γιώτης), Μαρκούλας, Λιπιώτης, Γιαννόπουλος (89' Λάτσης), Οικονόμου


Α.Ε.Μ. (Δημητρίου): Νάκος, Μερκουριάδης (60' Κωνσταντινίδης), Καραγεώργος, Μπαλαντάνης (78' Ανανιάδης), Τ. Ναυρόζογλου, Λάγκας, Μάντζιος, Γεωργούλας, Μαυρίδης (76' Κούρτης), Σ. Ναβρούζογλου (84' Ναυρόζογλου), Ζάραγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου