Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Π.Α.Σ.!!!



Στο γήπεδο Ζωσιμάδες ο Π.Α.Σ. Γιάννινα φιλοξένησε σήμερα την ομάδα του Πανιωνίου και το σκορ έμεινε στο ισόπαλο 1-1!

Η Γιαννιώτικη ομάδα αν και είχε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο αιφνιδιάστηκε, αλλά αντέδρασε γρήγορα. Ο Πανιώνιος μπορεί να μην απείλησε πολλές φορές την εστία του Βελλίδη, αλλά είχε αρκετά καλή και ορθολογική ανάπτυξη.

Λυπηρή εικόνα οι μισοάδειες κερκίδες στους Ζωσιμάδες, με βάση την καλή πορεία και συγκομιδή βαθμών της ομάδας ως τώρα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς, που η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.




Στις κερκίδες των Ζωσιμάδων βρέθηκαν και περίπου 40-50 φίλοι του Πανιώνιου. Προκλητικοί κατά την είσοδο τους στο πέταλο των φιλοξενούμενων. Περισσότερα τα πανό τους από τους ίδιους.



Καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο μισό του ματς ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με πιο τρανταχτή αυτή στο 23ο λεπτό, όπου ο Γιάκος μόνος του δεν βρήκε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και πριν καν αποκτήσει ρυθμό το ματς, ο Πανιώνιος σε μια από τις ελάχιστες (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) στιγμές που απείλησε την εστία του Βελλίδη, πέτυχε το 0-1. Ο Π.Α.Σ. ευτυχώς αντέδρασε άμεσα, έστω και από λάθος της αντίπαλης άμυνας, και ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια πίεζε αρκετά τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσε να επιτύχει κάτι ουσιαστικό








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 9΄ βαθιά μπαλιά     βρίσκει τον Καρανικά εντός περιοχής, περνάει και τον τερματοφύλακα, αλλά από πολύ πλάγια στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 19΄ σουτ του Κοζορώνη εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία.

Στο 23΄ ωραία εναλλαγή Μπουκουβάλα και Γιάκου από αριστερά, ο δεύτερος μόνος του μέσα στη περιοχή κάνει «τσαφ» και χάνεται μια πολύ καλή ευκαιρία.

Στο 25΄ σουτ του Γιάκου εντός περιοχής, ψηλά άουτ.

Λήξη ημιχρόνου


Στο 49΄ παράλληλη μπαλιά από δεξιά ο Βλάχος, μέσα στην περιοχή ο Μασούρας σκοράρει.

Στο 50΄ απευθείας κόρνερ από τον Κοζορώνη, με γροθιές σε κόρνερ  ο Αστράς.

Στο 56΄ πίεση από πλευράς Π.Α.Σ., η μπάλα μέσα την περιοχή, οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν μπορούν να διώξουν τη μπάλα και ο Χαλκιαδάκης από κοντά ισοφαρίζει.

Στο 78΄ Μανθάτης ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, περνάει ελάχιστα δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 87΄ δεύτερη κίτρινη για τον Μασούντ που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.



Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Βελλίδης, Λίλα (Μανθάτης 77΄), Καρανίκας (Ναδάλες 88΄), Μιχαήλ, Γιάκος (Σολτάνι 82΄), Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Αστράς, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά (Κάργας 81΄), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (Σαββίδης 43΄), Μασούρας, Μασούντ, Λάμπρου, Ντούρμπισαιρ (Σπιριντόνοβιτς 71΄)















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου