Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

"Χρυσή" αλλαγή ο Στάθης και ανατροπή για τη Δαφνούλα!!! (Videos)




Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, αφού οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. "Χρυσή" αλλαγή η είσοδος του Στάθη στο 50΄, αφού από τα στημένα που εκτέλεσε ο ίδιος προήλθαν και τα δυο γκολ της Δαφνούλας, συν κάποιες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός Βοτανικού είχε δυο δοκάρια και σωρεία ευκαιριών, αλλά η μπάλα τιμωρεί και όταν δεν πετυχένεις τέρμα, το δέχεσαι.

Στο 1ο ημίχρονο το ματς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον επιθετικό μονόλογο. Προηγήθηκαν λίγο πριν την λήξη και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν το ματς.

Στην επανάληψη όμως η είσοδος του Στάθη έδωσε αποτελεσματικότητα στην επίθεση της Δαφνούλας, αφού από το πόδι του ξεκινούσαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες των "μπλε". Οι φιλοξενούμενοι είχαν και στο δεύτερο 45λεπτο ευκαιρίες και ένα ακόμη δοκάρι, αλλά δεν μπορούσαν να σπρώξουν τη μπάλα στο πλεχτό.

Ο Ολυμπιακός Βοτανικού είχε και δυο αποβολές. Μι για του Παλιάγκα στο 75΄ γιατί έφτυσε αντίπαλο και πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα και μια στο 92΄ για τον Λέζο, που δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.









Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 23΄ ο Ρομποτής εκτελεί απευθείας κόρνερ, ο Τζελέτας βρίσκει λίγο τη μπάλα, αυτή χτυπαέι και στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.



Στο 25΄ σουτ του Κατζιώτη, αποκρούει ο Τζελέτας.



Στο 42΄ ο Κατζιώτης κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Κοκκιάδης δεν μπορεί να κοντρολάρει, η μπάλα φτάνει στον Διαμαντή που με σουτ ανοίγει το σκορ.



Στο 44΄ φάουλ του Ρομποτή, λίγο πάνω από την εστία του Τζελέτα. 



Λήξη ημιχρόνου




Στο 51΄ διπλή ευκαιρία με Κατζιώτη και Κοκκιάδη για το Βοτανικό. 



Στο 52΄ σουτ του Γλάβου, με το ένα χέρι βγάζει σε κόρνερ ο Τζελέτας.

Στο 55΄ σουτ του Κοκκιάδη, αποκρούει ο Τζελέτας.



Στο 63΄ κόρνερ από τον Στάθη, η μπάλα φτάνει στον Παππάς, αυτός πασάρει στον Τσιάβο που από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1. 



Στο 65΄ φάουλ του Στάθη, κεφαλιά του Τσιάβου από κοντά και η μπάλα λίγο άουτ.



Στο 70΄ σουτ του Κοκκιάδη στο "γάμα", με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Τζελέτας.



Στο 71΄ κόρνερ ο Ρομποτής, κεφαλιά του Παλιάγκα στο δοκάρι, στην επαναφορά Κατζιώτης και Διαμάντης δεν μπορούν να σκοράρουν.



Στο 90΄ συρτό φάουλ του Στάθη, η μπάλα στον Κατσαμπίρη, που με σουτ κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους "μπλε". 



Στο 93΄ φάουλ του Στάθη, κεφαλιά-ψαράκι του Ράπτη μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα ψηλά άουτ.





ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Τζελέτας, Σιόντης (Παππάς 53΄), Σταύρου Δ., Τσιάβος, Οικονόμου, Χήτας, Σταύρου Α., Κάσσος (Καλλιαρέκος 60΄), Μαδιάς (Στάθης 50΄), Ράπτης, Κατσαμπίρης (Λαγός 91΄)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Νικολάου, Γλαβός, Ντρης, Παλιάγκας, Λέζος, Τσίφτσης, Μητρογιάννης (Ζώτος 46΄), Διαμάντης, Κατζιώτης, Ρομποτής, Κοκκιάδης

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου