Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

"Διπλό" η Κατσικά στην Πράμαντα!!!



Στο γήπεδο Πραμάντων η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Θύελλα Κατσικάς και ηττήθηκε με σκορ 2-4!

Οι γηπεδούχο να και προηγήθηκαν το σκορ, δεν μπόρεσαν τελικά να πάρουν κάτι από το ματς. Δέχτηκαν 3 τέρματα από στημένες φάσεις και τελικά ηττήθηκαν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7΄ ο Λιόντος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Άμεση απάντηση ένα λεπτό μετά από την Κατσικά, όταν ο Λισγάρας Ε. έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γεωργαλή και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20΄ κόρνερ του Γεωργαλή, πρώτη κεφαλιά ο Βαρτζιώτης, την δεύτερη ο Λύπιτκας και 1-2. Λίγο μετά χαμένο τετ-α-τετ του Σιαπλαούρα για την Πράμαντα.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Λιόντος με σουτ εντός περιοχής κάνει το 2-2. Στο 63΄πάλι ο Λισγάρας Ε. πιάνει τη κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γεωργαλή για το 2-3. Τελικό 2-4 από τον Ασωνίτη με πλασέ, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Νικολάου.


Πράμαντα: Κάλλιας, Μωραίτης, Χαρατσής Π. (63' Πέτσιος), Θανάσης, Χήρας, Γερογιάννης, Μπάφας (80' Λιανός), Νίστας, Σιαπλαούρας (87' Σπύρος), Λιόντος, Τσάντας (84' Χρύσης)


Κατσικά: Τσακτσίρας, Μάντζιος (63' Λέκκας), Ασωνίτης, Λισγάρας Λυπίτκας, Βαρτζιώτης, Αλιγάι, Χαλιάσος, Γιαννάκςη (82' Μαρούλης), Νικολάου, Γεωργαλής (89' Μπίνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου