Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ακόμα μια..... "ανάσταση" στο Ζωσιμάδες!!!



Ακόμη μια απώλεια βαθμών για την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της, Παναιτωλικού!

Όταν όμως δεν τελειώνεις το ματς νωρίς, δέχεσαι το γκολ και όλα αλλάζουν. Ο Π.Α.Σ. με πολλές ευκαιρίες, γκολ σχετικά νωρίς και δυο δοκάρια δεν κατάφερε να κερδίσει. Οι Αγρινιώτες με ένα σουτ (αν ήταν ακριβώς σουτ) του Μοράρ, που όσες φορές και να τον βάλεις να το ξανακάνει, δεν……, πήραν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός που είναι αρκετός για να τον κρατήσει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και όχι από κάτω.

Μια ακόμα ανάσταση….. προσωρινή ή όχι θα δείξει!

Στα αρνητικά του ματς η μόλις μια αλλαγή από πλευράς Πετράκη, που δυσαρέστησε πολλούς. Όπως και ότι μετά το 1-0 «τράβηξε» πιο πίσω την ομάδα. Για την ευθύνη του Βελλίδη στο γκολ, επειδή ακούστηκαν πολλά, η απάντηση είναι μια : «πληρώνει λάθη του παρελθόντος». Δεν περίμενε κανείς τέτοια σέντρα-σουτ από τον αντίπαλο.


Τέλος το έξω-γηπεδικό ρεπορτάζ αναφέρει πως φίλαθλοι του Παναιτωλικού, συγκεκριμένα άτομα όμως - όχι όλοι, προκαλούσαν συνεχώς μέσα από την κερκίδα την αστυνομική δύναμη που βρίσκονταν στο γήπεδο και πριν φύγουν πήραν……. «αναμνηστικά δώρα» από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου