Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

"Τρίποντο" το Βοτονόσι!!! - Ισοπαλία με πολλά γκολ στα Μουζακαία!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. ο Π.Α.Ο. Ιωαννίνων σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Πύρρο Βοτονοσίου και ηττήθηκε με σκορ 0-2!

Οι φιλοξενούμενοι στο 15΄ έχασαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Πασχάλη να πλασάρει αλλά ο Πελεκανίδης απέκρουσε. Δυο λεπτά μετά ωραίο σουτ του Κοσμά εκτός περιοχής και 0-1. Στο 39΄ σουτ του Μπατσή αποκρούει ο Πελεκανίδης. Στο 68΄ ο Ζήσης με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Πασχάλη, κάνει το 0-2.

Ο Π.Α.Ο.Ι. είχε ευκαιρίες από σουτ των Ποποβίδη και Παύλου, έσωσε ο Μπισέλας. Σουτ του Παππά, σώζει στη γραμμή ο Κοσμάς.


Π.Α.Ο.Ι. : Πελεκανίδης, Ντορέσι, Πριάβαλης (Κάτση 63΄), Βρακάς (Διαμάντης 70΄), Καλέσιος, Παππάς, Ντέλλας Α. (Ποποβίδης 56΄), Ντέλλας Ε. (Καρυώτης 63΄), Ντάσιος, Δερβέντζας, Παύλου

ΒΟΤΟΝΟΣΙ : Μπισέλας, Κοσμάς, Δήμος, Ντέτσικας, Παπανικολάου, Μπατσής, Τζώρτζης (Μπλιθικιώτης 56΄), Πασχάλης, Ζήσης, Γκόγκος (Κέντρος 86΄), Βασίλης (Τσιούτσιος 76΄)










Στο γήπεδο Μουζακαιών η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Χρυσοβίτσα και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιόλογο, αλλά στην επανάληψη μπήκαν συνολικά 4 γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Κατερίνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55΄.  Τέσσερα λεπτά μετά σέντρα του Λάμπρου και ο Μύταρης με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 69΄ ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από τον Γεωργούλη για το 2-1. Τελικό 2-2 στο 89΄ όταν ο Νίνος εκτελεί κόρνερ, αναμπουμπούλα μέσα στη περιοχή και ο Γούλας βάζει αυτογκόλ.


ΜΟΥΖΑΚΑΙΑ : Μπάφας, Τάτσης, Γεωργούλης, Αθανασίου, Μπάκιας, Γούλας, Χαλιάσος Ντεντόπουλος, Σεγκανάκου (Λάμπρος 55΄), Μύταρης (Γκάτζιος 87΄), Τίνας (Σκούφης 81΄)



ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ : Μπούγιας, Σιώλος Α., Περιστέρης Ι. (Τζίμας 82΄), Τζαρούχης, Περιστέρης Χ., Σιώλος Ι., Μπαρούτας (Ανυφαντής 46΄), Μπαλαντάνης (Νίνος 78΄), Στέφος, Κατερίνης, Σιούλης (Πεστάνη 53΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου