Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Εκτός έδρας νίκες για Ολυμπιακό Ιωαννίνων και Μαχητή Ιωαννίνων!!!



Στο γήπεδο Ασφάκας ο Δαβάκης φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Ιωαννίνων και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-4!

Το σκορ άνοιξε ο Γκίκας με διαγώνιο σουτ στο 6΄.  Στο 36΄ σουτ του Μίχου εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει, αλλάζει πορεία και γίνεται το 1-1. Στο 40΄ κάθετη πάσα του Τσώλη στον Γκικα, που πλασάρει για το 2-1.

Στο 50΄ σέντρα σουτ του Ντίμη για το 2-2. Στο 58΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μίχου για το 2-3. Τελικό 2-4 στο 77΄ με τον Ντίμη σε φάση αντεπίθεσης. Αρκετές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους που δεν έγιναν γκολ με πρωταγωνιστές τους Ντάσκαρη και Λιούρη, ενώ δοκάρι είχε ο Τσώλης.


ΔΑΒΑΚΗΣ : Γκούβας Γ., Κυρτζόγλου (Δήμος 82΄), Γκούβας Α. (Μηλιάκης 55΄), Στοίλας, Κοκκάς, Λάκκας, Φούκας (Μαλισσόβας 46΄), Λιάκος (Λιούρη 72΄), Τσώλης, Ντάσκαρης, Γκίκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Ζώνιος, Λαμπρούσης (Τζέκας 46΄΄), Λώλης, Βίλλης, Ζδράβος, Μάντζιος, Κατζιώτης, Μπλέτσας, Τζούμας, Μίχος, Ντίμης











Στο ξερό γήπεδο Σταυρακίο η Πεντέλη σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Μαχητή Ιωαννίνων και ηττήθηκε με σκορ 0-2!

Το 0-1 έκανε ο Αλεξανδρίδης με σουτ το 33΄. Στο 65΄ ο Νεοκλέους με σουτ που βρήκε πρώτα και στο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι και ακυρωθέν γκολ του Τάτση, ενώ είχαν και δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέτσικα.


Πεντέλη: Χιλίαρχος, Ξεργιάς, Καλογιάννης (59' Κονταξής), Ντέτσικας, Ντάρας, Χοντάι, Τάτσης, Τσιρώνης (67' Δόβας), Μπούρας, Λαμπρίδης, Κωστούλας.


Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων: Ζωγόπουλος, Βλάχος, Τσιακτσήρας, Μπίνας, Φούκας, Μπάκος, Παπαδέας, Τριάντης, Αλεξανδρίδης, Νεοκλέους, Γεροδήμος (80' Δούβλης Χ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου