Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Εντός έδρας νίκη για την Κατσικά, 2-0 την Α.Ε.Μ.!!!



Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε την Α.Ε. Μικρασιατών και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και αδιάφοροι βαθμολογικά δεν χαρίστηκαν στους Μικρασιάτες, που θέλουν τους βαθμούς για την υπόθεση παραμονή στην Ά  Ερασιτεχνική.

Στο 7΄ διπλή ευκαιρία με σουτ των Γιαννάκη και Αντωνίου να αποκρούουν ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί αντίστοιχα. Στη αντεπίθεση συνδυασμός Μπάγια με Κοτσώνη, αλλά ο δεύτερος έκανε «τσαφ» την ώρα του σουτ και αστόχησε. Στο 45΄ φάουλ για την Κατσικά με τον Γιαννάκγ, κεφαλιά του Γούλα από κοντά για το 1-0.

Στο 57΄ από προβολή του Ασωνίτη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 59΄ φάουλ του Μαυρίδη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 68΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Παππάς συνδυάζεται ωραία με τον Ασωνίτη, σουτ του δεύτερου για το 2-0. Στο 71΄ δεύτερη κίτρινη για τον Ανανιάδη, με 10 η Α.Ε.Μ..



ΚΑΤΣΙΚΑ : Τσακτσίρας, Μάντζιος (Στασινός 86΄), Λυπίτκας (Λέκκας 70΄), Χαλιάσος, Νεφρός, Βαρτζιώτης, Γούλας, Παππάς (Αλιάι 80΄), Γιαννάκης, Αντωνίου (Μαρούλης 73΄), Ασωνίτης


Α.Ε.Μ. : Θάνος (Νάκος 80΄), Μερκουριάδης, Μπαλαντάνης Ν., Μπαλαντάνης Κ. (Λούπας 55΄), Ναυρόζογλου, Ανανιάδης, Καραγεώργος (Μαυρίδης 52΄), Πότσης, Μπάγιας, Ναβρούζογλου, Κοτσώνης (Ρίζος 73΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου