Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

«Κουλούρια» στο Ελληνικό – Κουτσελιό!!!



Στο Ενωσιακό γήπεδο το Ελληνικό υποδέχτηκε το Κουτσελιό και το ματς έμεινε στο ισόπαλο 0-0!

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ τους και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά βρήκαν απέναντι τους τον γκολκίπερ Λάμπρη.

Ο Δάσκαλος Ι. περνάει κάθετη στον Δάσκαλο Α., αυτός τετ-α-τετ με τον Λάμπρη, νικητής ο γκολκίπερ του Ελληνικού. Ένα ακόμη σουτ του Δάσκαλου Α. περνάει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη σουτ του Δάσκαλου Ι. , μετά από φάουλ, αποκρούει ο Λάμπρης. Φάουλ για το Ελληνικό με τον Πατσιαλή, σώζει ο Μπαλαούρας. Ασίστ του Δάσκαλου Ι. στον Ντούτση, αλλά σε κενή εστία τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Ελληνικού. Πάσα του Δάσκαλου Ι. στον Δάσκαλο Α., σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο Λάμπρης.



ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Λάμπρης, Μποζέλλα, Μπακόλας, Γκεσούλης, Μπεσόπουλος Ν., Τριανταφύλλου (Πατσιαλής 46΄), Γιαννούλης (Ζώτος 67΄), Κύρκος (Πρόκος 88΄), Σάμαρης, Μπεσόπουλος Θ., Στεργίου


ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Μπαλαούρας, Ντόβας, Δημητρίου (Τίνας 88΄), Πρέντζας, Παππάς, Αναγνωστόπουλος, Ντούτσης (Δάσκαλος Χ. 84΄), Κακαράντζας, Δάσκαλος Α., Δάσκαλος Ι., Καμπότας (Αγγέλης 46΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου