Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμα μια νίκη για την Ελεούσα, που συνεχίζει μόνη τρίτη!!!



Στο γήπεδο Πετσαλίου η Θύελλα Ελεούσας σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Το ματς είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους που παλεύουν να σωθούν. Παρόλα αυτά οι κιτρινόμαυροι είναι αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη και δείχνουν να μην χαρίζονται σε καμία ομάδα κι ας είναι διάφοροι βαθμολογικά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4΄ ο Βελτσίστας  με πλασέ εντός περιοχής, ύστερα από ασίστ του Γρίβα. Στο 40΄ ο Μιχάηλ με ατομική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Σταυρόπουλο να αποκρούσει, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 2-0. Στο 60΄ κόρνερ του Οικονόμου Π. και ο Μπλέτσας με κεφαλιά γράφει το τελικό 3-0.


Ελεούσα: Γεωλδάσης, Γιώτης, Μητρογιαννης, Οικονόμου Γ., Πότσης Θ., Κωνσταντινιδης (88΄ Πότσης Γ.), Γρίβας (46΄ Γεωδλάσης Π.), Μπλέτσας, Βελτσιστας, Πεπόνης (70΄ Οικονόμου Π.), Μιχαήλ (68΄ Τσίκας)


Ροδοτόπι: Σταυρόπουλος, Νίτα, Πάικας, Χάιδος (46΄ Σοφίας), Καραγιαννης, Παπάζης (74΄ Βάσιος), Φειζουλα (54΄ Τσόκρης), Κυπριανός, Τσιλοτάι, Ρόγκας, Αβντιλάι (63΄ Οικονόμου Α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου