Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"Τρίποντο" πριν το μεγάλο ματς για τον Αγροτικό Αστέρα!!!



Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε τους Αμπελόκηπους και επικράτησε με σκορ 3-1, λίγο πριν το μεγάλο ματς με τη Μουσιωτίτσα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη συμμετοχή του Lucas Nunez De Soouza (γιος του γνωστού μας Λουτσιάνο) που είναι ένας εκ των δυο βραζιλιάνων που έφερε η ομάδα από τον Παρακάλαμο. 

Μόλις στο 9΄ ο Ντρίκος σέντραρε και ο Νούσης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 31΄οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο  Νούσης έβγαλε τη  σέντρα και  ο Ντρίκος πλάσαρε όμορφα για το 2-0. Έξι λεπτά μετά ο Λιπιώτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τόμτσος από κοντά με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Τελικό 3-1 στο 67΄ με πλασέ του Μακρή, μετά από σέντρα του Τάσσου.


Αγροτικός Αστέρας: Ζότα (76΄ λτρ. Μαργωμένος), Δρίβας, Τάσσος, Ζότα Ρ.,  Μπίκας, Καράβας, Παππάς, Ζότα Α. (46΄ Ντε Σοούζα), Γκόνης (61΄ Μπενέκος), Ντρίκος, Νούσης (46΄ Μακρης)


Αμπελόκηποι: Τόμπρας, Σδούκος, Βασιλάκης, Τσάβιος (57΄ Τσιούρης), Λιπιώτης, Τόμτσος, Τούσης, Γιάτσος (85΄ Φαναρτζης), Θεοδώρου, Λοκά (68΄ Βύζας), Γκούμας (76΄ Μαρκούλάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου