Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζει στο ρετιρέ ο Θρίαμβος!!!




Στο γήπεδο Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος υποδέχτηκε την ομάδα της Κράψης και πήρε τη νίκη με σκορ 4-1!

Οι γηπεδούχοι που προπορεύονται στο πρωτάθλημα, πήραν μια ακόμη νίκη και διατηρούν τη διαφορά στους 4 πόντους από τη δεύτερη Ανατολή. Η Κράψη παρέμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ η Πράμαντα την ξεπέρασε για έναν και οι Νησι, Ροδοτόπι και Μικρασιάτες είναι σε απόσταση αναπνοής. 

Στο 11΄ σουτ εκτός περιοχής και  ο Τσιαφίτσας που μπαίνει στην πορεία της μπάλας κάνει το 1-0. Σουτ του Γιαννακούλη στο 18΄,  γλύφει το δοκάρι η μπάλα. Στο 26΄ φάουλ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα πάει μέσα στην περιοχή των αντιπάλων και ο Ηλίας στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι βάζει αυτογκόλ για το 2-0. Τρία λεπτά μετά σέντρα του Διαμαντόπουλου, κεφαλιά του Τσιαφίτσα, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 39΄ σέντρα-σουτ από τον Διαμαντόπουλο, που «κρεμάει» τον Μποζιάρη για το 3-0. 

Στο 50΄ κάθετη του Παράσχη προς τον Τσιαφίτσα κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει για το 4-0. Στο 57΄τετ-α-τετ Τσιαφίτσα με τον Μποζιάρη, νικητής αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Κράψης. Στο 60΄ διαγώνιο σουτ του Γιαννακούλη για το 4-1. Στο 65΄ ο Κυρκλίδης αποκρούει σουτ του Κολοβού, στην επαναφορα δεύτερη απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων πάλι σε σουτ του Κολοβού.



Σερβιανά: Κυρικλίδης, Μπάλλας, Μουζακίτης, Κομπίλας, Τζίμας, Γιάκος, Αλεξίου (46΄ Ηλίας), Ρέψης (69΄ Σκούφης), Παράσχης (84΄ Νάσσης), Τσιαφιτσας (76΄ Κουκοδήμος), Διαμαντόπουλος

Κράψη: Μποζιάρης (86΄ Νικολαίδης), Ηλίας, Καλές, Συνοδινος (52΄ Κατσούλας), Μασούρας, Αλεξίου Ε., Αλεξίου Ν. , Μάης (30΄ Σήτος), Κολοβός, Νιτσιακος, Γιαννακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου