Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ολική ανατροπή για την Καστρίτσα στην επανάληψη, 1-3 τις Πηγές Λούρου!!! (Videos)



Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Πηγές Λούρου φιλοξένησαν σε απογευματινό ματς τον Αγροτικό Καστρίτσας και γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, 4 πόντους πίσω από το Μέτσοβο που προπορεύεται. Σήμερα παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το ημίχρονο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε μια εξίσου πολύ καλή ομάδα που τους ακολουθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Η Καστρίτσα είχε την ελαφριά υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν στην αντεπίθεση, όπου ήταν πολύ επικίνδυνοι. Έτσι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα και να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κάτι από το ματς και έκαναν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της 11αδας. Πίεσαν τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Οι Πηγές Λούρου ήταν πολύ επικίνδυνες στην κόντρα και θα μπορούσαν να ξανακάνουν ζημιά. Το τρίτο γκολ πέντε λεπτά πριν το φινάλε κλείδωσε οριστικά τη νίκη για τον Αγροτικό.







Το φιλμ του αγώνα :



Στο 22΄ σουτ του Παππά εκτός περιοχής, με το ένα χέρι αποκρούει ο Κοσίνας.

Στο 25΄ ο Νικόπουλος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκοτζιά, βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 27΄ ωραίο σουτ του Τσέλλιου, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοσίνας.΄

Στο 43΄ τακουνάκι-πάσα του Νικόπουλου στον Μπίντο, αυτός κάνει την παράλληλη μπαλιά, προβολή του Παπαιώαννου για το 1-0.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 51΄ σέντρα του Παππάς, κεφαλιά του Δοβανά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.


Στο 56΄ τραυματίζεται ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και αντικαθιστάτε.

Στο 62΄ σουτ του Παππά από πλάγια, η μπάλα βρίσκει λίγο και στο κεφάλι του Σμπόνια για να γίνει το 1-1.


Στο 65΄ ο Νίκοπουλος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκοτζιά, νικητής ο πορτιέρο της Καστρίτσας.


Στο 76΄ ατομική ενέργεια του Ναυρόζογλου, που περνάει όλη την άμυνα, αλλά προ του Ξαξίρη ανοίγει πολύ το κοντρόλ και του κάνει και φάουλ.


Στο 80΄ σέντρα του Μπιστιόλη από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ναυρόζογλου από κοντά για το 1-2.


Στο 85΄ ο Μπούκας με σουτ από το ύψος της περιοχής γράφει το τελικό 1-3.


Στο 91΄ κάτι σν σέντρα-σουτ του Παπαιώαννου περνάει για λίγο άουτ.





ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Κοσίνας (Ξαξιρης 56΄), Ανδρούτσος, Δόσης Α. (Κωνσταντίνου 46΄), Καραμπίνας, Μπονόβας, Δόσης Β., Χαίδος, Σμπόνιας, Παπαιώαννου, Νικόπουλος (Ζάβαλης 83΄), Μπίντος


ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γκοτζιάς, Βασάκος, Τσιάκος (Ναυρόζογλου 46΄), Κατσίλας (Τσακιρίδης 46΄), Κούτρας, Τσέλλιος, Δοβανάς (Ναούμης 72΄), Κύρκος, Μπούκας, Παππάς, Μπιστιόλης












ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου