Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα με παράπονα για την Κρανούλα!!!



Στο γήπεδο Αμφιλοχίας φιλοξενήθηκε η Δόξα Κρανούλας από τον τοπικό Νέο Αμφίλοχο για την 20η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ηττήθηκε με σκορ 2-0!

Οι «οράνιε παρατάχθηκαν με απουσίες καθώς είχαν δυο αποβολές παικτών τους στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Θεσπρωτό. Παράπονα έχει από την διαιτησία η Δόξα. 

Στο 5΄ μια καλή κεφαλιά του Χριστογιννη πέρασε άουτ. Στο 37΄ ανατροπή του Χριστογιάννη από τν Ζδράβο εντός περιοχής και πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Τόσκα για το 1-0.

Στο 57΄ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Χριστογιάννης εκτέλεσε φάουλ, ο Τσούνης σούταρε, απέκρουσε ο Αρχοντάκης και στην επαναφορά ο Κοντογιάννης σκόραρε. Στο 62΄ ωραίο μακρινό σουτ του Ζδράβου, αποκρούει δύσκολα με το ένα χέρι ο Μανιάτης.  Στο 69΄ κεφαλιά του Νάκου, από κόρνερ του Νούγια, λίγο άουτ η μπάλα.



Νέος Αμφίλοχος (Θ. Παπαχρήστος): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης , Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μακρής (58' Ζοτάι), Νικολογιάννης(52' Τσιούνης Απ.), Μαλής (80΄Κολοβάκης), Κοντογιάννης (87' Νάκος), Τόσκα, Χρηστογιάννης


Δόξα Κρανούλας (Β. Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Ζαραβός, Φίλιος, Τσουλιάης, Νάσιος(80' Λισγάρας), Μιχάλης, Τσουμάνης, Σκανδάλης (58' Παπαγεωργίου), Νούγιας(87' Καραφλιάς), Τσιέπας, Νάκος(86' Ρίζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου