Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Καλύτερη η Κοσμηρά στη «λασπομαχία», αλλά…… 0-0 με τη Δαφνούλα!!! (Videos)



Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε την Κοσμηρά και το ματς έμεινε στο στείρο 0-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν πιο πολύ τους βαθμούς για να σωθούν, αλλά και ο ένας πόντος σε συνδυασμό με την ήττα της Πεδινής είναι πολύτιμος. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Προσπάθησαν να παίξουν καλά, όσο γίνονταν στο λασπωμένο και καταπονημένο από την κακοκαιρία τερέν.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, με τη Κοσμηρά να απειλεί 2-3 φορές, ενώ οι γηπεδούχοι καμία. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν όπως στο πρώτο μισό του αγώνα και είχαν δοκάρι με τον Πατούνα πολύ νωρίς. Συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Δαφνούλα απείλησε μόνο με κεφαλιές, μετά από σέντρες.




Το φιλμ του αγώνα :


Στο 9΄ σουτ του Βογιατζή μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυντικών της Δαφνούλας και καταλήγει κόρνερ.

Στο 15΄ ασίστ του Τζούμα, σουτ του Κλιτσινάρη, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 30΄ φάουλ του Σούλτη, η μπάλα φτάνει στον Γκόγκα, που σουτάρει από πλάγι, προ της εστίας σώζουν οι αμυντικοί της Δαφνούλας.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 49΄ σούπερ ευκαιρία για την Κοσμηρά, όταν ο Βογιατζής περνάει κάθετη στον Παγούνα, αυτός πλασάρει τον Βάρφη, η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού, περνάει παράλληλα στη γραμμή της εστίας και καταλήγει άουτ.


Στο 55΄ σέντρα του Τσιάβου από δεξιά, κεφαλιά του Ράπτη, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 72΄ο Σούλτης τραυματίζεται, καθώς σκίζεται στο μέτωπο μετά από σύγκρουση και μεταφέρετε στο νοσοκομείο από τους ανθρώπους της Κοσμηράς.

Στο 75΄ σέντρα σουτ του Κλιτσινάρη, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


Στο 79΄ σέντρα του Παπαδόπουλο από δεξιά, κεφαλιά του Μίχου, βγάζει σε κόρνερ ο Κολοβός.


Στο 85΄ κόρνερ ο Γκόγκας, προβολή του Παγούνα από πολύ κοντά, πάνω στη γραμμή σώζει και βγάζει σε κόρνερ ο Βάρφης.

Στο 88΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη, αποκρούει ο Κολοβός.






ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Βάρφης, Παπαδόπουλος, Χήτας, Μαντεργκόνα (Κωλέτσιος 83΄), Σιόντης, Στάθης, Τσιάβος, Ράπτης, Μίχος, Λαγός, Σταύρου


ΚΟΣΜΗΡΑ : Κολοβός, Σούλτης (Παπακωστίδης 72΄), Περώνης, Ζήσης, Βραζιτούλης (Νούσης 67΄), Τζούμας (Παπαζώτος 90΄), Γκόγκας, Γεωργίου, Βογιατζής, Κλιτσινάρης, Παγούνας











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου