Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι του ματς Ραφταναίοι – Περιστέρι!!!



Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής οι Ραφταναίοι φιλοξένησαν τον Αετό Περιστερίου και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1!

Το αποτέλεσμα του ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους «Λύκους», καθώς δημιουργήθηκε θέμα για τη διεξαγωγή του αγώνα, αφού την ίδια ώρα είχε οριστεί και ματς Προπαιδικού Πρωταθλήματος μεταξύ του Α.Ο. Ανατολής και του Π.Α.Σ. Μέτσοβο.



Σε επικοινωνία με υπεύθυνους της Ε.Π.Σ.ΗΠ. ενημερωθήκαμε πως το παιδικό ματς είχε οριστεί στο γήπεδο Ανατολής, όπως γράφει και στο site της Ενώσεως και όχι στο πλαστικό Ανατολής, που είχε οριστεί των Ραφταναίων. Ακόμα και σε περίπτωση λάθους ή αμέλειας από πλευράς Ένωσης, αν είχε γίνει δηλαδή ορισμών δυο αγώνων στο ίδιο γήπεδο, προηγείται ο αγώνας μεγαλύτερης κατηγορίας. Δηλαδή αυτός της Γ΄ Ερασιτεχνικής, στην προκειμένη περίπτωση των Ραφταναίων.

Οι Α.Ε. Ραφταναίων διαμαρτύρεται για έναν κύριο μεμονωμένα με διακριτικό της ομάδας της Ανατολής, που απευθύνθηκε σε παράγοντα των Ραφταναίων με τη φράση "Τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Τελευταία φορά που σας κάνουμε τη χάρη". Οι περισσότεροι ιθύνοντες του Α.Ο. Ανατολής και οι γονείς των παιδικών ομάδων ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους.

Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, ενώ ο αγώνας των Προπαίδων έγινε στο Βοηθητικό Ανατολής.
Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ομάδα και παραλίγο να γκελάρει, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Νίκου.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Μπάρδας στο 1ο ημίχρονο έκανε το 1-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγιάννιδη. Στην επανάληψη το Περιστέρι ισοφάρισε με πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλος. Τελικό 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάγκου, λίγο έξω από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου