Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Το έφερε «τούμπα» στο φινάλε το Μέτσοβο – Διαμαρτύρεται το Δροσοχώρι!!!



Στο γήπεδο Δοσοχωρίου ο τοπικός Παντελεήμων φιλοξένησε το πρωτοπόρο Μέτσοβο και ηττήθηκε με σκορ 1-2!

Το Δροσοχώρι ήθελε τους βαθμούς για να εξασφαλίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, το Μέτσοβο ήθελε τη νίκη και την πήρε για να μείνει μόνο πρώτο στους 4 πόντους μπροστά από την δεύτερη Καστρίτσα.

Στο 10΄ σέντρα σουτ του Κολιού Αν., αποκρούει ο Λισγάρας. Στη συνέχεια σουτ των Τσιόστα και Τσουλιάη, αλλά και του Κάμπα από πλευράς Δροσοχωρίου πέρασαν άουτ.

Στο 47΄ πλασέ του Κολιού Αν., με τα πόδια αποκρούει ο Λισγάρας. Στο 48΄ σουτ του Τσιόστα Κ., αποκρούει ο Κάτσιος. Στο 61΄ σέντρα του Κολιού Αν., κεφαλιά του Κάμπα για το 1-0. Στο 67΄ σε φάση διαρκείας ο Κολιός Αν. δεν μπορεί να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 76΄ φάουλ του Παλαιοπάνου, κεφαλιά του Μπαλιούσκα, η μπάλα φτάνει στον Σταχούλη, που με προβολή ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 88΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Παλαιοπανου, που νικάει τον Κάτσιο για το 1-2. Στο 90΄ τετ-α-τετ του Σταχούλη με τον Κάτσιο, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης του Μετσόβου, πως είναι οφσάιντ και για ένα γκολ του Κοκκιάδη στο 59΄ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.



ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Ντρής, Κολιός Αλ. (Μπελεβέτης 90΄0, Θεοχάρης, Γερούκαλης, Μελιγγιώτης Η., Κολιός Αν., Κάμπας, Γκουρμπάτσης, Κοκκιάδης, Μελιγγιώτης Θ.


ΜΕΤΣΟΒΟ : Λισγάρας, Μπαλιούσκας, Τσιόστας Κ., Τσιόστας Χ., Σιούτας, Κεραμίδης, Σταχούλης, Μπλέτσος, Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ., Γκουντέβενος (Τσυλιάης Κ. 56΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου