Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Άσσοι για Χαροκόπι και Ατρόμητο!!!



Στο γήπεδο Χαροκοπιου ο τοπικός Αετός που προπορεύεται στην 2ο όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής, υποδέχτηκε τους γειτονικού Μουζακαίους και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για το πολύ σκληρό παιχνίδι από πλευράς Μουζακαίων και πως θα μπορούσαν να έχουν τραυματίες.

Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Αντωνίου Β. με σουτ εκτός περιοχής. Στο 32΄ κεφαλιά του Κωνασταντή από κόρνερ για το 2-0. Στο 53΄ μείωσαν οι Μουζακαίοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιώτη. Τελικό 3-1 στο 82΄ με απευθείας φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, από τον Αντωνίου Θ.. Αρκετές οι ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων και για περισσότερα γκολ.


ΧΑΡΟΚΟΠΙ : Μπαλλατζία Σ., Τάτσης, Κώστας, Αντωνίου Θ., Κωνσταντής, Κωστάκης Δ. (Αλτσιάδης 87΄), Μπαλατζία Α., Αντωνίου Α., Ρούμπος (Χαμπίπης 61΄), Αντωνίου Β., Κωστάκης Σ. (Δρόσος 76΄)

ΜΟΥΖΑΚΑΙΟΙ : Μπάφας, Ρίζος, Αλεβίζης, Χαλιάσος, Μπάκιας, Ντεντόπουλος, Σεγκανάκου, Αθανασίου (Ζαλακώστας 58΄), Τσιώτης, Μύταρης, Κωνασταντής









Στο γήπεδο Λιμνοπούλας ο Ατρόμητος υποδέχτηκε την Αμερό Μηλιά και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Στο 25΄ ωραία συνεργασία Ράπτη με Χαλαύτρη, σουτ του δεύτερου, λίγο άουτ η μπάλα. Τρία λεπτά μετά, τετ-α-τετ του Δάδανη Σ. με τον Βαρθολομαίο, αλλά το χάνει. Στο 31΄ κάθετη πάσα του Κοσμά, ο Χαλαύτρης με διπλή προσπάθεια νικάει τον γκολκίπερ Κουτελίδα για το 1-0. Πριν την ανάπαυλα τακουνάκι-πάσα του Χαλάυρη στον Κοσμά, σουτ ο δεύτερος, άουτ η μπάλα. Τελικό 2-0 στο 85΄ με λόμπα του Χαλαύτρη, που κρεμάει τον Κουτελιδα, έπειτα από κάθετη πάσα του Ράπτη.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Βαρθολομαίος, Τάτσης Ν., Παπαναστασίου, Παλατζίδης, Σακκάς, Κοσμάς (Δούμας Μ. 59΄), Ράπτης, Μπαζώρας, Δούμας Α., Χαλαύτρης, Τάτσης Α.


ΜΗΛΙΑ : Κουτελίδας, Πουρνάρας, Μάντζιος Σ., Σούλιος, Ντούκας, Παλτινιώτης, Δαδάνης Δ., Μαγειριάς (Μάντζιος Ν. 78΄), Δάδανης Σ., Μαγειριάς Α., Κυργοτάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου