Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Λύτρωση στο φινάλε για τη Ζωοδόχο!!!



Στο γήπεδο Λιμνοπούλας το Κάστρο φιλοξένησε την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, Ζωοδόχο και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους, αφού είχαν σε εξαιρετική μέρα τον γκολκίπερ Σκανδάλη. Στο φινάλε όμως ήρθε το γκολ για τη Ζωοδόχο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 12΄ και στο 18΄ δυο καλά σουτ του Σιώτα, τα απέκρουσε σωτήρια ο Σκανδάλης. Στο 29΄ τετ-α-τετ του Τραγούδαρα Θ. με τον Μπάτζιο, νικητής ο  τερματοφύλακας της Ζωοδόχου. Λίγα λεπτά μετά, δυνατό σουτ του Τζάγκα, απέκρουσε ο Μπάτζιος.

Στο 69΄ φάουλ του Τσολάκου, κεφαλιά του Δημήτριου, με τα ακροδάχτυλα στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και έξω ο Σκανδάλης. Στο 74΄ φάουλ του Τσίου, αποκρούει ο Σκανδάλης, στην επαναφορά ο Δημητρίου από κοντά δεν μπορεί και πάλι να κερδίσει τον πορτιέρο του Κάστρου. Τρία λεπτά μετά σέντρα του Τσολάκου από αριστερά, κεφαλιά του Ν΄τοντη, ξανά νικητής ο  Σκανδάλης. Στο 90΄ γέμισμα του Δημητρίου, κεφαλιά του Σιώτα, η μπάλα φτάνει στον Τσολάκου, που με σουτ εντός περιοχής γράφει το τελικό 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


ΚΑΣΤΡΟ : Σκανδάλης, Γεωργίου, Ζέρβας, Κουκουθάκης, Τάτσης, Δρόσος, Γεωργούλης, Τραγουδάρας ., Γκόντζος, Τραγουδάρας Θ., Τζάγκας (Καραμπάσογλου 77΄)


ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Μπάτζιος, Παπάς, Τσίος, Βλάχος, Ντόντης (Κατσάνος 94΄), Τσιότσικας, Κολιός (Μιχάλης 78΄), Παπαδόπουλος (Πρεμέτης 58΄), Σιώτας, Δημητρίου, Τσολάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου