Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Αφεντικό στο σπίτι της η Πίνδος, 2-0 το Σταυράκι!!!



Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η Πίνδος υποδέχτηκε το Σταυράκι σε ένα δυνατό ματς για τον 1ο όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και επικράτησε με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη παραμένουν στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ζωοδόχου, ενώ το Σταυράκι είναι εκτός ζώνης πλει οφ αυτή τη στιγμή.

Πρώτη καλή στιγμή στο 12΄ με κεφαλιά του Πούλιο, από σέντρα του Χαλούλου, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο Γιατζόγλου. Στο 15΄ ξανά σέντρα του Χαλούλου, κεφαλιά του Πούλιο, λίγο έξω η μπάλα. Στη συνέχεια ευκαιρία για το Σταυράκι από παράλληλη του Κίτσιο Σ., ο Χατζηρούμπης βρίσκει τη μπάλα, αυτή χτυπάει στο γόνατο του Τσιγαρίδα και καταλήγει άουτ από κοντά.

Στο 61΄ φάουλ του Δημόπουλου, κεφαλιά του Πούλιο, στο «γάμα» η μπάλα για το 1-0. Στο 70΄ σουτ του Κίτσιου Δ. από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Χατζηρούμπης. Στο 78΄ ωραία ενέργεια και «σπάσιμο» της μπάλας από τον Κίτσο στον Μάρκο, που πλασάρει ιδανικά για το τελικό 2-0.


ΚΟΝΙΤΣΑ: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Σπανός, Ράγγας (16' Κυρτσόγλου Πρ.), Μήτσος, Κίτσος (89' Κυρτσόγλου Ευθ.), Μάρκος, Πούλιος (86' Ράγγας), Δημόπουλος, Χαλούλος (74' Σπανός).


ΣΤΑΥΡΑΚΙ: Γιαγτσόγλου, Βούλγαρης, Ζάγκας, Νάτσης, Παργινός, Στογιάννης, Κολιούσης, Κίτσιος Δ., Κίτσιος Σ. (81' Μιχαήλ), Ζώης (69' Σοφίας), Τσιγαριδας (46' Σιάκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου