Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Κράτησαν τη «Δόξα» οι Ανάργυροι, 2-1 τη Λαψίστα!!! (Videos)



Στο γήπεδο Καρυών όπου η Δόξα Αναργύρων χρησιμοποιεί ως έδρα, υποδέχτηκε την Α.Ε. Λαψίστας στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ισοβαθμούσαν στην 2η θέση με 36 βαθμούς. Μεγάλοι νικητές οι γηπεδούχοι, μιας και αύξησαν τη διαφορά από τους αντιπάλους τους, αλλά και γιατί άντεξαν στην πίεση που τους άσκησαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη. Το ματς είχε πάρα πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες, τρια γκολ και δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους!



Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν αυτή που είχε την καθολική υπεροχή μέσα στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και τα δυο γκολ που πέτυχε, μέσα σε τρία λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, εκτός από κάποιες στιγμές αδράνειας της αντίπαλης άμυνας.


Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και η Λαψίστα μπήκε αποφασισμένη να πάρει κάτι από το ματς παρά το εις βάρος της σκορ. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε καλές ευκαιρίες, ώσπου ήρθε η μείωση του σκορ σε 2-1. Οι γηπεδούχοι όμως είναι πολύ γρήγορη ομάδα και απειλούσαν με τη σειρά τους στις αντεπιθέσεις. Η πίεση από την Α.Ε.Λ. ήταν μεγάλη, αλλά οι Ανάργυροι άντεξαν και στο φινάλε πανηγύρισαν τη νίκη.








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 13΄ ο Βάκαρος κλέβει τη μπάλα από αμυντικούς της Δόξας, αλλά δεν προχωράει κι άλλο μέσα στην περιοχή, ενώ έχει χώρο και είναι μόνος του με τον τερματοφύλακα Φασούλα, σουτάρει και στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 16΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίνδρου, η μπάλα σκάει στο έδαφος και με υσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Κοτίκας.


Στο 32΄ κεφαλιά – πάσα του Νικόπουλου στον Καλλιακούδα, που από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.


Στο 34΄ ο Σίνδρος εκτελεί φάουλ, η μπάλα κοντράρει σε παίχτη της Λαψίστας και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Νικόπουλος με νέα κεφαλιά από κοντά στέλνει τη μπάλα άουτ.


Στο 35΄ ο Καλλιακούδας σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Νικόπουλου από κοντά για το 2-0.


Στο 41΄ σουτ του Νάσιου Χ. από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 43΄ φάουλ του Ρέσσου, ο Καλλιακούδας πάει να κάνει κάτι περίτεχνο με τακουνάκι, αλλά ο Κοτίκας μπλοκάρει τη μπάλα.



Λήξη ημιχρόνου



Στο 47΄ ωραίος συνδυασμός Κόκκινο – Νικόπουλου και Σίνδρου, σουτ του τελευταίου, αλλά αποκρούει ο Κοτίκας.


Στο 49΄ σέντρα του Βλάχου από δεξιά, σουτ του Βάκαρου από αριστερά, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 51΄ ο Νάσιος Χ. κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ, σε κόρνερ βγάζει ο Φασούλας.


Στο 62΄ μπαλιά του Βάκαρου, κεφαλιά του Μπότσιου από κοντά για το 2-1.


Στο 69΄ σέντρα του Κόκκινου από αριστερά, ο Μπενίτο άφηνει τη μπάλα να περάσει, ο Καλλιακούδας που μπαίνει στη φάση σουτάρει, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο Κοτίκας.


Στο 70΄ κόρνερ του Σίνδρου, κεφαλιά του Μπενίτο, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


Στο 73΄ ο Αργύρης στην προσπάθεια του να κάνει κεφαλιά βρίσκει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής θεωρεί πως είναι ακούσιο και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί.


Στο 76΄ κόρνερ του Ζιάκα, κεφαλιά του Τσαντή, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 84΄ αντεπίθεση για τη Λαψίστα, ασίστ του Νάσιου Χ., σουτ του Μπότσιου, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.





ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : Φασούλας, Νάσσης, Ρέσσος, Καπελάκης, Χήτας, Κακαές, Μπενιτο (Λοίζος 88΄), Σινδρος, Νικόπουλος, Κόκκινος (Σιάννας 74΄), Καλλιακούδας


ΛΑΨΙΣΤΑ : Κοτίκας, Νάσιος Χ., Μαμακής (Βλάχος 46΄), Καραίσκος, Καλογέρης, Αργυρής, Νάσιος Χ., Μπότσιος, Τσαντής, Ζιάκας, Βακάρος










ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου