Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Νίκη με ανατροπή στο φινάλε για τους "Πόντιους"!!!



Στο συνθετικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Αετό Νήσου και επικράτησε έστω και στο φινάλε με ανατροπή, με σκορ 2-1!

Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, οι μεν γηπεδούχοι διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με τα Σερβιανά, οι δεν φιλοξενούμενοι θέλουν να αποφύγουν περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Στο 12΄ μια πολύ καλή εκτέλεση του Χριστογιώργου και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 27΄ σέντρα του Φωλίνα, σουτ του Χριστακόπουλου, άουτ η μπάλα. Στο 39΄ ο Διαμάντης ανατρέπει τον Χριστογιώργο εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο  Μπίλης για το 0-1.

Στο 51΄ ο Ορφανός σούταρε από καλή θέση και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 57΄ ο Χριστακόπουλος αστοχεί κι αυτός από καλή θέση. Στο 76΄ σέντρα του Φωλινα, κεφαλιά του Θανάση από κοντά για το 1-1. Στο 89΄ ο Βλαχιώτης κάνει χέρι εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι στην Ανατολή, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Ορφανός για το τελικό 2-1.



Ανατολή: Διαμάντης, Δρόσος, Γκαρτζονίκας, Φωλίνας, Νανός (75΄ Μάντζιος), Ηλιόπουλος (46΄ Ορφανός), Κλιτσινάρης (90΄ Χριστοφορίδης), Δήμος (46΄ Νικολάου), Χριστακόπουλος, Κατσίφας, Θανάσης


Νησί: Δήμος (90΄ Γκάμας), Στραγάλης, Βλαχιώτης, Κουβάτης, Γιώτης, Τζιμογιαννης, Σπαθάρης, Λάππας (55΄ Παπαδάμος), Γιόγιακας (55΄ Ράδης), Μπίλης, Χριστογιώργος (78΄ Μάντζιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου