Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κράτησε το 0-1 η Αγία Μαρίνα, θα μπορούσε να βάλει κι άλλο!!! (Videos)




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Πανζαγορισιακός υποδέχτηκε σαν τυπικά γηπεδούχος την Αγία Μαρινα για ένα ημίχρονο, σε έναν αγώνα που είχε διακοπή λόγω χιονόπτωσης στο γήπεδο Τσεπέλοβου, για την 21η αγωνιστική!

Το σχετικό ρεπορτάζ από το πρώτο μισό το παιχνιδιού, όπου η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε με 0-1, είναι εδώ : "Διακοπή στο Τσεπέλοβο λόγω χιονιά, προηγείται 0-1 η Αγία Μαρίνα!!!"

Στα εναπομείναντα 45 λεπτά η Αγία Μαρίνα ήταν αυτή που θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα ώστε να καθαρίσει το ματς. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου και έτσι δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι κράτησα την διαφορά από το πέμπτο Σταυράκι στους 7 βαθμούς και έχουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για την συμμετοχή τους στα πλει οφ ανόδου.





Το φιλμ του δευτέρου ημιχρόνου :


Στο 51΄ ο Παπαρούνας εκτελεί φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Παππά, με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ ο Βλάχος.


Στο 64΄ κάθετη του Χωραβάτη Β. προς τον Παπαρούνα, αυτός σουτάρει από πολύ πλάγια δεξιά, άουτ η μπάλα.


Στο 77΄ σέντρα του Χωραβάτη Β. από δεξιά, σουτ στη κίνηση από τον Παπαρούνα, με τα πόδια αποκρούει ο Βλάχος.


Στο 78΄ κόρνερ από τον Παπαρούνα, ο Λικάι ανενόχλητος πιάνει τη κεφαλιά μπροστά από την εστία του Πανζαγορισιακού, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.


Στο 88΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπαρούνα για εξύβριση φιλάθλου.



ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ : Βλάχος, Τσουμάνης Π., Ράπτης Π., Μητσόπουλος, Κώστας Μ. του Λ., Κώστας Μ. του Κ., Ράπτης Κ., Χρήστου (Δημακόπουλος 76΄), Τσουμάνης Γ., Κανδρέλης, Μπέσης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Γκόγκος, Παπανικολάου, Χωραβάτης Π., Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Τσίκας, Σταματόπουλος (Φίνος 90΄), Χωραβάτης Β., Παπαρούνας, Πασχάλης











ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου