Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τεσσάρα το Ανήλιο σε εξ αναβολής ματς με το Ελληνικό!!!




Στο γήπεδο Ανηλίου η τοπική Ρόνα υποδέχτηκε το Ελληνικό για εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής και επικράτησε με σκορ 4-0!

Οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και έφτασαν στους 25 βαθμούς. Το Ελληνικό αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες λόγω του εργάσιμου της ημέρας και δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο 10΄ ο Χήτας Ν. πιάνει ένα ωραίο σουτ, αποκρούει με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Ελληνικού. Στο 22΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Τζαρούχη Κ. από το ύψος της περιοχής για το 1-0. Στο 40΄ ο Μπακόλας στην προσπάθεια του να διώξει βάζει καταλάθος αυτογκόλ για το 2-0. Στο 44΄ φάουλ για τους φιλοξενούμενους, αποκρούει ο γκολκίπερ του Ανήλιου, στην επαναφορά, δεν προλαβαίνει ο Σάμαρης να σκοράρει.

Στο 65΄ ο τερματοφύλακας του Ελληνικού ανατρέπει εντός περιοχής τον Τζαρούχη Κ. και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Γουβαίλης και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι. Στο 70΄ κάθετη πάσα του Χήτα Ν. στον Τζαρούχη Π., που σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-0. Στο 79΄ κεφαλιά του Σάμαρη από κοντά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 80΄ ωραίος συνδυασμός Χήτα Ν. και Τσίμπου Κ. με τελικό αποδέκτη τον Βαρσάνη Α., που πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου