Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Αν και με 10 παίκτες από το 63΄ πήρε τη νίκη η Κατσικά, 4-1 την Πράμαντα!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε την Α.Ε. Πραμάντων και πήρε τη νίκη με σκορ 4-1!

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήθελαν τους βαθμούς στη μάχη παραμονής που δίνουν, οι «κόκκινοι» τελικά δεν τους χαρίστηκαν και τους φιλοδώρησαν με 4 τέρματα. Αν και έμεινα με 10 παίκτες από το 63΄οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν καθόλου.
Στο 5΄ σουτ του Αντωνίου, αποκρούει ο Κάλλιας. Στο 6΄ σουτ του Ασωνίτη μέσα από την περιοχή για το 1-0. Στο 13΄ πλασέ του Αντωνίου, αποκρούει ο Κάλλιας.

Στο 48΄ σουτ του Αλιάι, βγάζει σε κόρνερ ο Κάλλιας. Στο 56΄φάουλ του Βλάχου, κεφαλιά του Νεφρού και 2-0. Στο 60΄ ωραίο ένα-δυο του Λιόντου με τον Ζαμπετά, ο δεύτερος μπαίνει μέσα στην περιοχή και πλασάρει για το 2-1. Τρία λεπτά μετά αποβολή με απευθείας κόκκινη στον Μάντζιο για εξύβριση. Στο 70΄ μπαλιά του Βαρτζιώτη στον Γιαννάκη, αυτός με ψύχραιμο πλασέ κρεμάει τον Κάλλια για το 3-1. Στο 83΄ ατομική ενέργεια και σουτ από τον Ασωνίτη για το τελικό 4-1.



ΚΑΤΣΙΚΑ : Τσακτσίρας, Μάντζιος, Αλιγάι (Παπαλάμπρης 56΄), Βαρτζιώτης, Νεφρός, Λέκκας (Λυπίτκας 41΄), Αντωνίου, Γιαννάκης (Μαρούλης 75΄), Βλάχος (Στασινός 85΄), Ασωνίτης

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Κάλλιας, Μωραίτης, Χαρατσής, Θανάσης (Δόσης Γ. 70΄), Δόσης Χ. (Σταύρου 85΄), Χήρας, Ζαμπέτας, Νίστας, Ορφανός, Λιόντος, Σιαπλαούρας (Μπάφας 60΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου