Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Όλο και πιο κοντά στην παραμονή, Δόξα Κρανούλας – Κομπότι 2-0!!! (Videos)




Στις αθλητικές εγκαταστάσεις Κρανούλας η τοπική Δόξα υποδέχτηκε τον Σκουφά Κομποτίου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Αυτή η νίκη τη διατηρεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, στους 28 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τέσσερις από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων. Οι φιλοξενούμενοι βαθμολογικά δεν έχουν κάποιοι κίνητρο, αφού είναι απίθανο να σώσουν την κατηγορία, αλλά έπαιξαν μαχητικά.



Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και όσες έγιναν ήταν για την Κρανούλα, μαζί με τα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο απειλητικοί. Ο Σκούφας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να δείξει κάτι επιθετικά, παρά μόνο από στημένες φάσεις. Το 1-0 όμως ήταν εύθραυστο και ως το 80΄ που ήρθε το δεύτερο τέρμα υπήρχε δικαιολογημένη αγωνία και νευρικότητα από τους «οράνιε».








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 13΄ επίθεση από αριστερά για την Κρανούλα, πολύ ωραία πάσα με τακουνάκι του Νούγια στον επερχόμενο Νάκο, που με σουτ ανοίγει το σκορ.


Στο 35΄ σε αντεπίθεση για τη Δόξα, ο Φίλιος βγάζει μπαλιά στον Τσούμανη, αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον Παπαχρήστο, δεν μπορεί να τον νικήσει.


Στο 42΄ φάουλ του Φίλιου κεφαλιά του Νάκου, στο δοκαρι η μπάλα.



Λήξη ημιχρόνου



Στο 56΄ φάουλ του Μπαλαδήμα, κεφαλιά του Μαγκάκη από πλάγια αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους μπροστά στην εστία και καταλήγει άουτ.


Στο 60΄ διείσδυση και σουτ του Τσουμάνη από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 63΄ ο μετά από φάση διαρκείας ο Τσουμάνης πασάρει στον Ζδάβο, πολύ δυνατό σουτ του δεύτερου, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Παπαχρήστος.


Στο 80΄ ο Νούγιας από αριστερά πλασάρει, αποκρούει ο Παπαχρήστος, η μπάλα φτάνει στον Μαρμούτα, αυτός ασίστ στον Τσουμάνη που με σουτ γράφει το τελικό 2-0.





Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος (86' Ρίζος), Φίλιος, Τσουλιάης, Νάσιος, Σκανδάλης (85' Λισγάρας), Τσουμάνης, Μιχάλης (75' Μαρμούτας), Νούγιας, Παρχαρίδης, Νάκος (60' Τσιέπας).

Σκουφάς Κομποτίου: Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Μπαλωμένος, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Τσάκαλος (46' Παπαγιάννης), Μπαλαδήμας (65' Ντίνος), Παππάς, Μαγκάκης (65' Ασπροποταμίτης), Μπάφας (83΄' Κακιώνης).
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου